Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъкла - Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сподели после как са се справили, че и аз искам да правя упражнението.
    Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

....

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
      Благодаря ти колега ще се обадя.
      Хората при които проверих попринцип са стъклари. Точно преди пазарчето на Владиславово като идваш от Възраждане в ляво надолу там има една отбивка със стъкларски услуги и просто ги запитах от любопитство защото им видях фолиото и като ми каза 180лв. ми стана смешно, защото дори и професионално да е все пак да си имаме уважението
      Просто съм на 20 и ме взимат за борче ;]

Мисля, че 110лв. е по-добра цена от 180лв. Не мисля, че тези момчета са по-лоши професионалисти, даже НАПРОТИВ! Сайта им прави точно това, което трябва - РЕКЛАМА.
      Ако потърся още сигурно ще намеря по-ефтино, но повечето пъти като намериш по-ефтиното ти излиза по-скъпо. Човека по телефона беше учтив и си обяви цената. Аз съм доволен и прекратявам търсенето на този етап.
      Колега, ако ме видиш във Варна, което става доста рядко, или във Шумен или в Обзор свиркай. В4213РР сивичка алфа 147 ще черпя едно кафе
      Дам ...сигурен съм, че ще останеш доволен.Цветан и Ивайло са много внимателни.Имат пистолетче за горещ въздух, отваряли са много коли в това число ги викат по автосалоните да затъмняват мигачи на някои коли и т.н....работливи са...и са съвестни много.Няма да разбере, че кората ти на колата е отваряна а те ще ти я отворят повярвай ми . Моята е черна 156 В 3027 КХ....ако ме видиш и ти свиркай.

Поздрави
      Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
      Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Working...
      X