Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомерът - размисли и страсти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дебитомерът - размисли и страсти

Здравейте, колеги и приятели!
    Имам едно предложение:
    Да направим една отделна тема за дебитомерите и всякакви въпроси и отговори да бъдат събрани в нея. Това ще помогне на онези, които имат някакъв проблем с Него (дебитомера).

Направих си труда и използвах търсачката – думичката „дебитомер” бе открита в 496 теми. Това ме навежда на мисълта, че трябва да му бъде отделено специално внимание. Нали? А именно – да вземем, та да го разнищим, омразния дебитомер, за да се успокоят духовете на Емоционалния собственик на Алфа Ромео.
    Очаквам Вашите мнения за отварянето на отделна ТЕМА.

ПС Колебах се в раздел да пусна тази тема, ако г-да модераторите решат друго – да я преместят, където трябва. Благодаря!

Има логика впредложението ти,колега.
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Аз също съм ЗА ! Там да се съберат всичката информация,каталожни номера,цени,проблеми, диагностични трудности,признаци за проблеми идващи от него и т.н , и т.н.
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

spe4elist, не сипвай в раната сол. Тоз продукт веч не мой да ма изкара от равновесие. Кат са строши- сменям, нали вече е ефтин
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
          spe4elist, не сипвай в раната сол. Тоз продукт веч не мой да ма изкара от равновесие. Кат са строши- сменям, нали вече е ефтин
          Идеята е да помогнем и на другите колеги. Също и да ги успокоим

Comment

Незнам къде ги има тези цени ама в каталога им на Бош са още на старичките цени http://www.bosch.bg/bg/products/car_equ ... /index.htm
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
              Незнам къде ги има тези цени ама в каталога им на Бош са още на старичките цени http://www.bosch.bg/bg/products/car_equ ... /index.htm
              Ето един инфо бюлетин, например:

Comment

156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                  Ja, ja!

Comment

Идеята е добра, добре ще е да има отделни теми за често наболелите проблеми, не знам дали ще е по добре да са в отделни закачени теми или подфоруми, но си струва....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колеги,за да няма излишни коментари и т.н. ще кажа следното :
                      Тази сутрин уговорих доставка на такъв Бош- дебитомер 0280 218 019 на цената ,която е посочена от spe4elist с минимална печалба за продавача и след около 7-10 дни най-вероятно ще го имам. Имам сериозни обещания от колегата , че е истински Бош. Ще снимам кутията преди да го разопаковам,след това самото тяло преди да го сложа . Периодично ще ви давам инфо за поведението на автомобила с новия дебитомер. Ако всичко е ОК доста бири ще пие колегата. Разликата до цена от 265 лв , а да не говорим и до 518 лв е камион бира. А колко нафта е това..................
                      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Той струва и доста по-ниско от тази цена реално.
                        Представяте ли си колко ни е..т с тези цени!!!
                        Сега е намален и се радваме, което е така, но другите неща...
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Това е т.нар. пазарна икономика. Вярно е,има и доста спекула с цени и стоки,но живеем в България... Доста фирми нахълтаха на пазара,кога с качествена стока, кога не и пазара ще не ще се съобразява с тях. Сериозните фирми се опитват да регулират нещата,но понякога това не им се отдава . Стига толкова,че отклонихме темата.
                          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k
                            Тази сутрин уговорих доставка на такъв Бош- дебитомер 0280 218 019 на цената ,която е посочена от spe4elist с минимална печалба за продавача и след около 7-10 дни най-вероятно ще го имам. Имам сериозни обещания от колегата , че е истински Бош. Ще снимам кутията преди да го разопаковам,след това самото тяло преди да го сложа . Периодично ще ви давам инфо за поведението на автомобила с новия дебитомер. Ако всичко е ОК доста бири ще пие колегата. Разликата до цена от 265 лв , а да не говорим и до 518 лв е камион бира. А колко нафта е това..................
                            На каква цена го взимаш?
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

[quote=ФЕРАРИСТ]
                              Първоначално публикувано от "krasy k":6bz4rzca
                              На каква цена го взимаш?[/quote:6bz4rzca]

Каталожната Му цена е 131.31 лв с ДДС.
                              И ако успеем да постигнем Споразумение за партньоство с председателя на КАРБ, съм убеден, че цената Му и на други Артикули биха могли да бъдат още по-привлекателни

Comment

Working...
                              X