If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така. Ако вече всички са спокойни имам един въпрос.
Дебитомерът играе ли роля , когато колата работи на газ? Ако той е прецакан , ще се отразявали и при движение на газ?
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Мислч, че ако си с газов инжекцион с ЕКУ има значение дали дебитомера работи коректно. Ако си с обикновено АГУ- АГУ-то може да повлияе на дебитомера като гръмне в колекторите
Вече съм с новия дебитомер. Колата вече върви съвсем различно. Ето и снимки.Не са с кой знае какво качество,но ги правих с GSM. СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ на spe4elist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Още малко впечатления от новия дебитомер. Огромна разлика в сравнение с ментето ,което ползвах известно време . Усеща се значително по-бързо,по-плавно,по-безшумно набиране на обороти и скорост . Абе, "олекна" му на двигателя. За икономия на гориво ще говорим след няколко дни
е моята 155 2.0 16В с какъв номер дебитомер е и какви пари струва
не че има проблем ама просто да си знам ч е сум чувал че се чупели на 80000 км
Оригинален Бош трябва да изкара около 150 000 км
хубаво де а как разбирате кога е заминал
това не ми е ясно
и ако е заминал няма ли да е по добре един мегаскуирт да си сложа и да един бошовки проблем по малко .....
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
и ако е заминал няма ли да е по добре един мегаскуирт да си сложа и да един бошовки проблем по малко .....
- Само изработката на MS-а е доста по-скъпа /зависи кой го прави, но един приятел, който сглобява не пада под 300/, да не говорим, че после ще имаш още един тон проблеми докато го настройте особено ако не можес сам да направиш това. + един тон произволно прекарани жици както се получава напрактика. И ще имаш една грозна гледка, която далеч не е сигурно дали ще работи по-безпроблемно.
Дано не ти се случва ,но ще усетиш сериозна разлика във вървенето,мощността и още в други промени в работата на двигателя
По тоя повод само да вмъкна, че един до два пъти в годината човек трябва да си води колата на доктор за диагностика/преглед. Хем ще кара смело, хем ще спи спокойно, хем ако се е появило нещо в начален стадий - да му взима мерките.
Дайте цена за моя дебитомер,че сега съм с един менток. По памет завършва на 111. Ако трябва ще се разровя за точния номер. Моя е от старите с четири накрайника.
Не е ли по-добре да пуснете по едно ЛС на колегата ....... Не за друго,ама по-бързо да си решите проблема. Малко вероятно spe4elist постоянно да отваря точно тази тема, а ЛС ще му излезе на екрана
Comment