Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо Selenia ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе една дума не чух обаче за Тутелата, освен това във Ванто от нея само предлагат и аз съм с такова и да чукам на дърво съм доволен, пак си е талянска, друг не е ли пробвал?
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
      Абе една дума не чух обаче за Тутелата, освен това във Ванто от нея само предлагат и аз съм с такова и да чукам на дърво съм доволен, пак си е талянска, друг не е ли пробвал?

Аз, но за сега на сервото само. Ще сменям на скоростната кутия скоро, и мисля такова да сложа.
      146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от ssveto
        Аз, но за сега на сервото само. Ще сменям на скоростната кутия скоро, и мисля такова да сложа.
        Е ще кажеш, аз и на скоростната и двигателното съм с него, успех
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

селения, щото така пише под капака. просто фиат груп има договор със селения и им лепят лепенките. иначе не е кой знае какво масло... примерно пежо слагат ессо, а ситроен тотал - защо е така, след като моторите са абсолютн еднакви - ми маркетингови стртегии на производителите на масла. мотул-а май е най-добро в момента, макар че аз си карам с 20к. от кастрола има много ментета според мен, пъ не знам...
          Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Сметай за кво става въпрос па тя Пристата е по-скъпа бре икономиата е майка на мизерията,не мисклете че щом колите ви харчат масло,проблема е в маслото
            Братийка,един колега от форума е хвърлил селенията при тракащ вариатор на ФИАТ Туинспарк 1,6 16в и след като е налял Приста 10/40,вариатора е спрял да трака.Така,че съвсем спокойно може ти да си наливаш селениика и да си скапваш моторчето,а нашия приятел няма да има грижи!В случая не правя никаква реклама и антиреклама,а излагам факти!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
              Братийка,един колега от форума е хвърлил селенията при тракащ вариатор на ФИАТ Туинспарк 1,6 16в и след като е налял Приста 10/40,вариатора е спрял да трака.Така,че съвсем спокойно може ти да си наливаш селениика и да си скапваш моторчето,а нашия приятел няма да има грижи!В случая не правя никаква реклама и антиреклама,а излагам факти!
              Потвъджавам казаното на 200%, вече 1400км съм с Приста 10/40 и вариатора потраква само секунди и млъква дори и при студена. А го бях набедил за смяна! Никога повече Селения НИКОГА няма да налея И Селенията си я гореше стабилно...
              Last edited by ssveto; d.m.y г., 23:26.

Comment

И аз да кажа моите си патила за Selenia

Selenia 20K - за бога защо не чета под капака че пише AGIP 2000 SINT .Разтракаха се клапаните .
                AGIP 2000 SINT - никога повече Selenia . Мотора се чувства доста по комфортно не се чуват цъкания на клапаните , няма и течове .
                ESSO Performance 15W40 - Това е нужното ми масло . Мотора се чувства още по добре отвсякога .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Минах 11000 с Якоо, сега пак ще сипвам такова, никакво доливане не съм правил, и може да се каже че съм много доволен....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Минах 11000 с Якоо, сега пак ще сипвам такова, никакво доливане не съм правил, и може да се каже че съм много доволен....
                    С какво ?

Comment

Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщение
                      Mога да ти намеря Приста 10/60,но си е пари-над 20лв/литъра
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                        Mога да ти намеря Приста 10/60,но си е пари-над 20лв/литъра
                        Тук един сервиз са дилър на Приста и поръчват по 10л месечно заради един човек.Ти не можеш да го намериш това масло много лесно
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Вече съм карал с кажи-речи всякакви масла. Само това е начина да имаш някакво по-сериозно мнение по въпроса.
                          Last edited by code; d.m.y г., 09:20. Основание: настъпиха някои промени за 5г
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колеги може да не му е мястото но да попитам за смяната на маслото понеже ми предстои тия дни, че намаля а нямам за доливане и се чудя какво да сложа. В сервиза ми препоръчаха Селения Голд мисля в метална жълта кутия 10В40 за около 27 лв/2л, а гледам че повече са доволни от 20k - 10w40, но гледам че е и доста по скъпо около 37 лв/ 2 л, а и колата досега е карана само с такова 20k - 10w40,. Колата ми е 156 2.0 (от подписа) на 96 000 км някъде+-. Маслото е на около 6-7000 км. Колата я карам главно спокойно, че съм си патил вече за превишена скорост. Проблем ли ще е да му сложа Голд-а. Да не стане така че да вземе да трака знам ли че да сменям после пак масло.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                              В сервиза ми препоръчаха Селения Голд
                              Смени сервиза.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аре бе, аз съм с голд и проблеми нямам ... за сега
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X