Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо Selenia ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Селения 20к фор алфа ромео се води маслото и аз се усамних в цената но всичко е точно опаковката е напълно оригинална без никакви следи от отваряне !
    Колега "koolio" при мен е точно обратното има теч но няма разход !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR
      Колега "koolio" при мен е точно обратното има теч но няма разход !
      Шо, шо, да не искаш да кажеш, че тва масло е самовъзобновяващо се?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не просто сълзи леко и не отчита на щекера !
        Чети преди да пишеш !

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
          Аз си сипвам масло селяния. Взимам го по 3 лв за 2 литра от женския пазар и сипвам 4 кила и после вадя 5 кила . Разликата я продавам по 10 кинта килото. Благодаря ви за вниманието.
          САМО СЕЛЕНИЯ ТАКА ПРЕПОРЪЧВА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.
          Абе Селения, ама май има доста ментета. Аз сложих Селения от Александър ауто и ми го гори. До преди Лемфьордер не го пипаше. А и знам, че не съм единствения
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Таман ходих да купувам селенията и се оказа ,че струва 36.88 лв 2 литра ! Взех 3 по 2 литра човека ми направи отстъпка и ми ги даде за 98 лева трите ! Селенията е абсолютно оригинална ,като я гледам само опаковката и струва 10 лева !

Comment

Таман ходих да купувам селенията и се оказа ,че струва 36.88 лв 2 литра ! Взех 3 по 2 литра човека ми направи отстъпка и ми ги даде за 98 лева трите ! Селенията е абсолютно оригинална ,като я гледам само опаковката и струва 10 лева !
              Така вече може

Абе Селения, ама май има доста ментета. Аз сложих Селения от Александър ауто и ми го гори. До преди Лемфьордер не го пипаше. А и знам, че не съм единствения Rolling Eyes
              Ако си сложил Селения 20К ма за Фиат,нормално,това че колата ти харчи масло,незначи че маслото е менте
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                Така вече може

Абе Селения, ама май има доста ментета. Аз сложих Селения от Александър ауто и ми го гори. До преди Лемфьордер не го пипаше. А и знам, че не съм единствения Rolling Eyes
                Ако си сложил Селения 20К ма за Фиат,нормално,това че колата ти харчи масло,незначи че маслото е менте
                Прав си, но това, че харчи само селенията пък на други мисли накланя... А и с един друг форумист се посъветвах и той е със същите наблюдения от същия дистрибутор дистрибутор. Съвсем не казвам, че Селения е гадно масло, а че явно има ментета на пазара
                166, 2.4 JTD'00

Comment

А и като гледам цената дето е писал колегата...Това дето го взех беше 12-13лв. литъра в златиста двулитрова кутия. А иначе опаковката наистина е cool
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev
                    А и като гледам цената дето е писал колегата...Това дето го взех беше 12-13лв. литъра в златиста двулитрова кутия. А иначе опаковката наистина е cool
                    Ами ти си взел Селения Голд,цената му е толкова,но не е за твойта кола,по-скоро е за боксерчета вземи си 20К АР

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Еми аз им казах каква ми е колата и те спецовете това ми дадоха. Що да правиш, за другия път ше знам
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

И аз карах с 20к сменях я на 13000 и на 12000.Сега сложих 15w40 Q8.Много съм доволен и то за 20лв 4 литра.За всеки случай си взех и един за доливане.Ако някой е слагал да каже за зсега съм минал 4000км няма проблем
                        Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

20лв 4 литра
                          Сметай за кво става въпрос па тя Пристата е по-скъпа бре икономиата е майка на мизерията,не мисклете че щом колите ви харчат масло,проблема е в маслото

Comment

Някой има ли идея защо маслто пчерня на 4000 хил км,карам със selenia 20K AR. Двигателя вътре има образуван нагар,валовете са почернели,явно от подръжката на предния собственик италианец, възможно ли е нагара да ми цапа и маслото, на следващата смяна да направя ли първо промивка на двигателя, ще има ли ефект. Иначе масло не ми харчи макар че я вкарвам от време на време към 7000об.
                            146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                            146 1.4 twin spark 97 junior за части
                            146 1.8 twin spark 97 - продадена
                            156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от teo_gti
                              Някой има ли идея защо маслто пчерня на 4000 хил км,карам със selenia 20K AR. Двигателя вътре има образуван нагар,валовете са почернели,явно от подръжката на предния собственик италианец, възможно ли е нагара да ми цапа и маслото, на следващата смяна да направя ли първо промивка на двигателя, ще има ли ефект. Иначе масло не ми харчи макар че я вкарвам от време на време към 7000об.
                              Точно от нагара е,не е лошо да пробваш с промивка,но тогава може да се появят неприятни луфтове на някои места

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                                Първоначално публикувано от teo_gti
                                Точно от нагара е,не е лошо да пробваш с промивка,но тогава може да се появят неприятни луфтове на някои места
                                И аз от това се страхувам, но докато не пробвам няма да разбера, така че др,път ще направя промивка, само дето не знам как става, и да не земат да прецакат нещо двигателя в сервиза, то е ясно че ше им седя на главата на майсторите ,ама тука в Добрич мн. не разбират от Алфи.
                                146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                                146 1.4 twin spark 97 junior за части
                                146 1.8 twin spark 97 - продадена
                                156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Working...
                                X