Известие

Collapse
No announcement yet.

На какво карете алфата си газ или бензин или метан?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бензин, само че вече задействах системата за гЪзна уредба ... не ми е приятно, но нема как Колата си я обичам, трябва си ми и искам да си я карам. Пък и като има газова, никой не казва, че трябва само на газ да се кара...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

...бензин OMV 98H. И мен ме блазни идеята за по-евтиното гориво, но все още имам някои "задръжки" относно газта...
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
        ...бензин OMV 98H. И мен ме блазни идеята за по-евтиното гориво, но все още имам някои "задръжки" относно газта...
        А бре колега те ОМВ предлагат ли 98 не е ли само супер 100 май немат 98
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе знам че ще се смеете, ма и в Ямбол на OMV има 98 - тука в наше село си немаме Супер 100 ...
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Е той пи4а е от Кърджали така 4е е възможно да има щом казваш

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: гориво

Първоначално публикувано от virusalfa
              На нафта(в бензиностанциите се води евродизел).А един приятел си кара дизеларката на олио

и аз така...Еко-Елда дизел повер....
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

OMV 95,че там съм с отстъпка. Между другото сега като ходих до Майна таун сипах 30 литра на почти празен резервоар каране до 160км нормално 120 и точно като влязох в София и направи 300км ми светна лампата на резервата.Ми доволно според мен.
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

А бе относително та това е 10/100 бе пи4 ко му е доволното ти за тоя разход требе да караш със 170-180 а и това със светкането на лампата е тъпо защото в книжката пише 4е светва м/у 5-8 литра така 4е е относително

Comment

Абе да ти кажа при резервоар на изпарения слагам 20 лв и лампата свети още
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Ами на моята 155 ми светва когато имам 15-18 литра някъде
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

То малко офтопик стана с лампите, ама да кажа и аз - при мен сега е на предпоследната чертичка от дъното (първата червена), а свети още от миналата седмица, откакто резервоарът беше на 1/3 според стрелката :-\\ Ш'ми са смеят и гаргите, ако закъсам тази вечер по урвата на Свети Наум
                        Иначе и аз я търкалям на OMV Super 100 и, колкото и невероятно да звучи, май съм свалил градското под 10 кила (ако може да се вярва на гореописания индикатор :-\)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Само бензин Един ден ако реша да карам на друго ще си купя някакава малолитражка за евтино придвижване. Иначе това със засичането по лампата или по чертичките не си е работа. Колко му е да си напълниш резервоара до горе. Да си засечеш километража. Да покараш и после да отидеш на същата бензиностанция (заради наклона) и да досипеш. Това, което си досипал си го изхарчил за изминатите километри и другото го знаете. Аз лично като не пълня до горе резервоара си карам с тубата и с фунията в багажника и я чакам да угасне.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                            Колко му е да си напълниш резервоара до горе.
                            Има-няма 120 лв Не че не ги изгарям така или иначе, ама ми се свидят накуп
                            Иначе тва е начинът, да.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

аз вече и газта пуснах в деиствие ама не ме кефи,колата не върви(реве ма не върви)харчи много(около 20) , а на бензин и аз сирвам и тубата зад седалката(няма киломертаж,няма датчик за гориво и на двете бензин/газ)

Comment

Значи като мене с тубата. Зареждаш, караш, свърши, сипваш.Пазиш бележката да знаеш колко си сипал в тубата. Сипваш тубата в резервоара. Отиваш пак наливаш в тубата. Караш свършва вадиш бележката аз си записвам километрите направо на нея и смятам с GSM-а. И пак и пак, до безсъзнание или докато не писне на приятелката ми да държи фунията и да смърдиме на бензин с нея .
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X