If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
На какво карете алфата си газ или бензин или метан?
Бензин, само че вече задействах системата за гЪзна уредба ... не ми е приятно, но нема как Колата си я обичам, трябва си ми и искам да си я карам. Пък и като има газова, никой не казва, че трябва само на газ да се кара...
...бензин OMV 98H. И мен ме блазни идеята за по-евтиното гориво, но все още имам някои "задръжки" относно газта...
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
На нафта(в бензиностанциите се води евродизел).А един приятел си кара дизеларката на олио
и аз така...Еко-Елда дизел повер....
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
OMV 95,че там съм с отстъпка. Между другото сега като ходих до Майна таун сипах 30 литра на почти празен резервоар каране до 160км нормално 120 и точно като влязох в София и направи 300км ми светна лампата на резервата.Ми доволно според мен.
А бе относително та това е 10/100 бе пи4 ко му е доволното ти за тоя разход требе да караш със 170-180 а и това със светкането на лампата е тъпо защото в книжката пише 4е светва м/у 5-8 литра така 4е е относително
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
То малко офтопик стана с лампите, ама да кажа и аз - при мен сега е на предпоследната чертичка от дъното (първата червена), а свети още от миналата седмица, откакто резервоарът беше на 1/3 според стрелката :-\\ Ш'ми са смеят и гаргите, ако закъсам тази вечер по урвата на Свети Наум
Иначе и аз я търкалям на OMV Super 100 и, колкото и невероятно да звучи, май съм свалил градското под 10 кила (ако може да се вярва на гореописания индикатор :-\)
Само бензин Един ден ако реша да карам на друго ще си купя някакава малолитражка за евтино придвижване. Иначе това със засичането по лампата или по чертичките не си е работа. Колко му е да си напълниш резервоара до горе. Да си засечеш километража. Да покараш и после да отидеш на същата бензиностанция (заради наклона) и да досипеш. Това, което си досипал си го изхарчил за изминатите километри и другото го знаете. Аз лично като не пълня до горе резервоара си карам с тубата и с фунията в багажника и я чакам да угасне.
аз вече и газта пуснах в деиствие ама не ме кефи,колата не върви(реве ма не върви)харчи много(около 20) , а на бензин и аз сирвам и тубата зад седалката(няма киломертаж,няма датчик за гориво и на двете бензин/газ)
Значи като мене с тубата. Зареждаш, караш, свърши, сипваш.Пазиш бележката да знаеш колко си сипал в тубата. Сипваш тубата в резервоара. Отиваш пак наливаш в тубата. Караш свършва вадиш бележката аз си записвам километрите направо на нея и смятам с GSM-а. И пак и пак, до безсъзнание или докато не писне на приятелката ми да държи фунията и да смърдиме на бензин с нея .
Comment