Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на стоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на стоп

Някой ремонтирал ли е пукнат стоп с поялник? Да ми даде съвет щото моя мисля да го мятам, мерси?
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Защо не го залепиш с поксипол. Аз съм "реставрирал" цяло огледало с него.

Comment

Размислих и реших да се доверя на опита Вчера отидох при "Минутка" ЕТ, който е от Бургас го знае и го залепи с някакво лепило, което разтваря и пластмасата. След изсъхването следва шкурене и заливане с тънък слой от същото лепило чрез спринцовка с игла за гланц. Резултата е задоволителен като се има предвид, че за цялата процедура Минутката ми взе 5лв а въпросната половинка от стопа струва 350
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Опита с поялника е изпитан при мен. Добре се получава и не си личи общо взето, а и при мен има и фолио отгоре по други причини.
        Сега ще сменям само стъклата на стоповете, но все пак доста време си беше така.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Размислих и реших да се доверя на опита Вчера отидох при "Минутка" ЕТ, който е от Бургас го знае и го залепи с някакво лепило, което разтваря и пластмасата. След изсъхването следва шкурене и заливане с тънък слой от същото лепило чрез спринцовка с игла за гланц. Резултата е задоволителен като се има предвид, че за цялата процедура Минутката ми взе 5лв а въпросната половинка от стопа струва 350
          Дихлоретан или Хлороформ . Това се ползва за лепене на плексиглас , малко мирише и опиянява но пък ефекта е поразителен
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

и моя десен стоп беше пукнат ,някакси се цяупи и левия и каското взеха че ми ги платиха

Comment

Сега ще сменям само стъклата на стоповете, но все пак доста време си беше така. [/QUOTE]

а от къде само стъклата на топовете така де пласмасите иначе и моето е спукано и ще го ремонтирам с нов стоп така втора ръка
              Last edited by Христо_Сираков; d.m.y г., 14:44.
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
              X