Някой ремонтирал ли е пукнат стоп с поялник? Да ми даде съвет щото моя мисля да го мятам, мерси?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на стоп
Collapse
X
-
Размислих и реших да се доверя на опитаВчера отидох при "Минутка" ЕТ, който е от Бургас го знае и го залепи с някакво лепило, което разтваря и пластмасата. След изсъхването следва шкурене и заливане с тънък слой от същото лепило чрез спринцовка с игла за гланц. Резултата е задоволителен като се има предвид, че за цялата процедура Минутката ми взе 5лв а въпросната половинка от стопа струва 350
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеРазмислих и реших да се доверя на опитаВчера отидох при "Минутка" ЕТ, който е от Бургас го знае и го залепи с някакво лепило, което разтваря и пластмасата. След изсъхването следва шкурене и заливане с тънък слой от същото лепило чрез спринцовка с игла за гланц. Резултата е задоволителен като се има предвид, че за цялата процедура Минутката ми взе 5лв а въпросната половинка от стопа струва 350
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Сега ще сменям само стъклата на стоповете, но все пак доста време си беше така.[/QUOTE]
а от къде само стъклата на топовете така де пласмасите иначе и моето е спукано и ще го ремонтирам с нов стоп така втора ръкаLast edited by Христо_Сираков; d.m.y г., 14:44.http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment