If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Ами значи това не е вратичка? явно грешно съм разбрал
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Колеги интересува ме някой от вас може ли да затъмнява стъкла, защото немога да се справя аз... пробвах няколко пъти, но все неуспешни опити Ако някой може и му се занимава да каже какви пари иска и да се разбереме за кога. От София съм
Колега, аз съм от София и с това се занимавам - 088 99 38 697 - Жоро
скайп: gunchev74
Last edited by gogo22; d.m.y г., 16:48.
Основание: re:
Аз ако мога да попитам за какво ви служат тези затъмнения освен да пречите на останалите колеги да виждат. Щото навярно е съвпадение но колкото по-тъмно фолио си е лепнал някой толкова по-голяма е вероятноста да засечеш колата спряна на кръстовище пречейка ти зверски да видиш дали идват други коли
Аз ако мога да попитам за какво ви служат тези затъмнения освен да пречите на останалите колеги да виждат. Щото навярно е съвпадение но колкото по-тъмно фолио си е лепнал някой толкова по-голяма е вероятноста да засечеш колата спряна на кръстовище пречейка ти зверски да видиш дали идват други коли
Що не се скараш на тия с камиони, бусове, баничарки и най-вече СУВове, че и те пречат? Може и градския транспорт да забраним или поне да направят тролеите и трамваите прозрачни
Що не се скараш на тия с камиони, бусове, баничарки и най-вече СУВове, че и те пречат? Може и градския транспорт да забраним или поне да направят тролеите и трамваите прозрачни
Мда очаквания отговор. Типично по български си караме по системата аз правя тъпотии ама то и другите го правят. Колега те тия със СУВовете обичат и на червено да минават и да си карат с колкото им е кеф, ти този има светъл пример смяташ ли да последваш.
...Колега те тия със СУВовете обичат и на червено да минават и да си карат с колкото им е кеф, ти този има светъл пример смяташ ли да последваш.
Това нещо не го схванах. Какъв пример, кви пет лева, кой е казвал, че нещо ще следвам въобще? Аз затъмнени стъкла нямам. Само казвам, че голяма част от превозните средства не са прозрачни и ти пречат да виждаш, но просто няма какво да се направи по въпроса. Същото е и със затъмнените стъкла. И какво се хвана за СУВовете, като съм изброил още трамваи, тролеи, бусове, баничарки и камиони? Освен към тях обаче, би могъл да насочиш негодуванието си и към производителите на някои леки автомобили, които излизат от завода със затъмнени задни стъкла.
Comment