Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомери

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди седмица смених дебитомера.
    Колата направо полетя.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

• Един въпрос за дебитомер втора употреба. Как мога да разбера дали даден дебитомер е читав, понеже ми предложиха дебитомера от една блъсната алфа. Имам "Фиат Еку Скан", евентуално някой ако каже какви стойности трябва да дава и да сравня на място. Как се гледат, на празен ход или при определени обороти?
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Един въпрос за дебитомер втора употреба. Как мога да разбера дали даден дебитомер е читав, понеже ми предложиха дебитомера от една блъсната алфа. Имам "Фиат Еку Скан", евентуално някой ако каже какви стойности трябва да дава и да сравня на място. Как се гледат, на празен ход или при определени обороти?
        Колега аз познавам много видни диагностици с истинска апаратура дето това още не го могат ти искаш да се научиш от форума Извинявай ма странно ми се струва като знам естеството на нещата - според мен най лесния и ефтин вариянт за теб е да опиташ с пробване
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Колега аз познавам много видни диагностици с истинска апаратура дето това още не го могат ти искаш да се научиш от форума Извинявай ма странно ми се струва като знам естеството на нещата - според мен най лесния и ефтин вариянт за теб е да опиташ с пробване
          То е ясно че ще го бодна в колата, но понеже имам тази програмка та си викам що да не закача лаптопа и да видя какви стойности дава, примерно на празен ход еди колко си кг/ч , при 2000об/м пак и така... Иначе ми е ясно че с другия дебитомер ще има осезаема разлика тъй като моя е умрял, държа го колкото да не клати обороти докато е студена.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• колеги имам въпрос,имам дебитомер 02 81 002 309.Моята кола е 2.4 жтд 136 коня! Става ли дебитомера за нея или друг да търся?
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от jimmyfloyd Покажи съобщение
              колеги имам въпрос,имам дебитомер 02 81 002 309.Моята кола е 2.4 жтд 136 коня! Става ли дебитомера за нея или друг да търся?
              Твойта кола е за 109 ка.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Твойта кола е за 109 ка.
                Грешка - може би 019 ... ?!?

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Грешка - може би 019 ... ?!?
                  така де, моя грешка
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• благодаря ви
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

• Здравейте колеги по епер ми дава че дебитомера ми е 0280217111 за колата от подписа ми а настоящия ми е 019 въпроса ми е кой от двата да си купя макар ,че е логично да се вярва на епера ама 350лв са доста, има ли някаква по евтина алтернатива благодаря ви предварително.
                      АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

• Първоначално публикувано от BatGergi Покажи съобщение
                        Здравейте колеги по епер ми дава че дебитомера ми е 0280217111 за колата от подписа ми а настоящия ми е 019 въпроса ми е кой от двата да си купя макар ,че е логично да се вярва на епера ама 350лв са доста, има ли някаква по евтина алтернатива благодаря ви предварително.
                        БатГерги, нещо ти е бъгав епера. 111 не влиза на 1.8. Постни си тука Вин-а, да ти редим нумера ... По принцип излиза ... 019.

Comment

• Ок ZAR93200001091401 благодаря предварително.
                          АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

• Верно, в Епера дава 111, но в програмата на Бош е 019. И това е верният отговор. Вервай ми. Освен това, на 111 диаметъра е по-малък. Така че и да искаш, не можеш да сложиш 111.

Comment

• Благодаря ама нещо не ми се връзва иска ми се да вярвам ,че е 019 ама зашо така го дава епера ,но ще ти повярвам кой е луд да даде повече пари поздрави от морето малко вали ама е готино.
                              АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

• Първоначално публикувано от BatGergi Покажи съобщение
                                Благодаря ама нещо не ми се връзва иска ми се да вярвам ,че е 019 ама зашо така го дава епера ,но ще ти повярвам кой е луд да даде повече пари поздрави от морето малко вали ама е готино.
                                Въпросният 111 дебитомер не се монтира поне от3 години преди да е произведена твоята кола. Ако си CF2 мотор 144коня си с 019, ако си CF3 140коня си с 309.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X