какви са тия цени бе колега 115лв Киров
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомери
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от didikoff Покажи съобщение... Не е истина, звъннах в три магазина и получих 4 различни цени. Някой ако е купувал на скоро, да сподели каква цена го е вземал.
Справка : http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htmLast edited by spe4elist; d.m.y г., 14:01.
Comment
-
Да, толкова е цената, поръчах си го вече. Обаче неяснотиите около тези дебитомери продължават - този който съм в момента с него, където твърдят от александър ауто, че няма такъв оригинален продукт на БОШ 0281002199, я забележете цената му в бош.бг - 445 лева без ддс http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htm
Проверих цената на Бош 0280218019 в Германия, където със сигурност е оригинален е 180 евро без ддс. Смятайте този за 136 лева колко е оригиналенAlfa 156 2.0 TS
Comment
-
е ми браво, навреме съм си взел алфа, тогава, исках още преди 6 години да вземам една 155, добре че беше раздрънкана, та не я взех, след още една гледах една 146 1.6 тс беше като спънат кон иначе екстериор и интериор перфект - не я взех, чак сега се реших с една 156-чка, като много се колебаех между нея и едно А3, дано да е здрава талянката
Alfa 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАктуалната Официална цена на 0280218019 е 135,89 лв с ДДС. Всички цифри, различни от тази, са някакви търговски интерпретации, пермутации и комбинации
Справка : http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htm156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениетози номер дебитомер същия ли е като и за 2.4JTD, че нещо моя е сдал багажа...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Вчера си купих 0280218019 от БОШ за 136 лева. Поставиха ми го в сервиз БОШ в Бургас и ми важи една година гаранция. НО, тръгнах и колата ми пак е спъната, не е това което е без дебитомер, бях ви казал че без дебитомер ускорява като луда сигурно 7-8 секунди 0-100 и давам с бензин 95 от Еко с добавка, обаче с 0280218019 не е изобщо същото вървене. И си мисля че причината е някъде другаде сигурно. Възможно ли е да е някоя свещ или кабел. Като ускорявам с вкл. дебитомер колата леко придърпва (като подскачане) на 4 и 5 оборота и след 5 вече се усеща дърпането, а без дебитомер дърпа още от 2 оборота. Не знам вече какво да пипам. Помагайте, 10ксAlfa 156 2.0 TS
Comment
-
Сега пак правих тестдрайв. Изкл'ча ли дебитомера колата тръгва-лети направо. Включа ли го край все едно махам 50-60 коня от нея. Пак разглобих всичко преди дебитомера, смених пак въздушния филтър - никаква промяна. Това, което си мисля Е, че някой преди мен е ъпгрейдвал или се е опитвал да ъпгрейдва firmware-a, или както му казваме на ауто език - ремапва. Защо? Защото, когато изключа дебитомер-а компа влиза в сервизен режим, тоест ползва някакъв бекъп вариант на фърм-а със средни стойности на параметрите, а като го включа се връща в normal, обаче ако нормалният ми фърм е калпав, колата се побърква, и така поне разбрах че дебитомера ми е здрав, вече имам два 019 и 199, вчера ходих да замервам стария 199 и показа, че всички стойности са както трябва. Само ги сменям, обаче няма никаква разлика във вървенето между 019 и 199, само като го откача тръгва колата. Казвайте, някой ако има някави други виждания по въпроса. Моите изводи са такива, смятам да звънна на Радо от Поморие и да го накарам да ремапнем софтуера на мойта алфа. Някой ако го е правил да дава акъли, че тръгвам, спирайте ме ако трябва, ех тия алфи
.Лек уикенд на всички
Alfa 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от didikoff Покажи съобщениеСега пак правих тестдрайв. Изкл'ча ли дебитомера колата тръгва-лети направо. Включа ли го край все едно махам 50-60 коня от нея.1.9JTD 105+
Comment
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщениета това ще постигне, колега спечелист
Специално на теб, колега gjulizar83 , в една друга тема, ти бях отговорил, че дебитомера служи да свърже въздушния филтър с дросела !?!
Като смяташ, че нямаш нужда от него - ами махни си го. Ама недей да даваш мнение на специалист, без да си такъв! Моля!
Comment
Comment