Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомери

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Здравейте колеги почти за всички модели алфа 156 бензин и дизел дебитомера стува около 100 евро орегинален, на някой 85/90 евро на други 100/110 тук в италия.Ако не ме обвинят пак, че правя търговия бих могъл да помогна в случай на нужда
    В България,на почти всички 156 дебитомера струва около 100 евро оригинален бош. Няма да те обвиняваме в търговия, само да не стане - гузен негонен ...

Comment

• Колеги защо за дебитомер БОШ 0280 218 019 в Т&Н кар ми казаха 153лв, а в КИРОВ 232лв

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

• 193 лв. директно от бош http://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/pricelist/index.htm
        само въведи номера 0280 218 019
        Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 20:42.
        _156_2,4_JTD_136hp_-EX
        156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
          193 лв. директно от бош http://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/pricelist/index.htm
          само въведи номера 0280 218 019
          Е пак така де 232 с ддс иде.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
            Колеги защо за дебитомер БОШ 0280 218 019 в Т&Н кар ми казаха 153лв, ...
            ... дали не е "реплика" ?!?

Comment

• Аз купих такъв от 'Нелас авточасти' за 112 лв. без ДДС.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                Аз купих такъв от 'Нелас авточасти' за 112 лв. без ДДС.
                Нелас и за коли ли продават? От магазина в Дървеница ли си го взел?

Comment

• Ами продават Bosch явно. Аз си купих ламбда сонда за моята и дебитомера за брат ми. Не знам дали от Дървеница, щото ги поръчах през нашата фирма, но предполагам да. Имаха холограми по кутийките, уж истински се водеха.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Днес звънях в НЕЛАС и от там също ми казаха 232лв. Четох че някой са си купували въпросния Bosch 0 280 218 019 от магазана на КИРОВ на ул.Оборще за по малко от 110лв ама и там ми казаха 232лв. Чета из форума някакви цени от по 130лв в мнения от преди 5-6 месеца. Кажете от къде да го купя за такава цена или се е вдигнал почти двойно за 6 месеца???

Comment

• Цената му беше официално коригирана от Бош, така че - не го търси вече на такава цена от 130 лв. Мандалото `лопна! Както се казва ...

Comment

• Това означава ли, че ако го купя от Т&Н кар за 153лв най-вероятно ще е китайче? Има ли начин да разбера дали е истински?

Comment

• Абе не, че нещо, ама и оригиналния BOSCH го правят в Китай, така че...

Иначе, сами можете да си направите сметката - преди три години, когато си купувах колата, оригиналния дебитомер беше към 5 стотака. След това, BOSCH официално го намалиха на 132лв. Сега пък е към 240лв.

Дали не си правят каквото си искат с цената на нещо, чиито производствени разходи едва ли са над 50лв., как мислите?
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Е уж пише made in Germany на него или поне на този който ми е в момента така пише.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Абе не, че нещо, ама и оригиналния BOSCH го правят в Китай, така че...
                              Това не е вярно, просто си го изсмука от пръстите ...
                              Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Иначе, сами можете да си направите сметката - преди три години, когато си купувах колата, оригиналния дебитомер беше към 5 стотака. След това, BOSCH официално го намалиха на 132лв. Сега пък е към 240лв.
                              Тук си прав - поискахме официално по-добра цена ... и те малко се объркаха ... но скоро си поправиха грешката

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Дали не си правят каквото си искат с цената на нещо, чиито производствени разходи едва ли са над 50лв., как мислите?
                              По принцип производствените разходи на всички дебитомери са около тази цифра, въпроса е в бройката на потреблението, сиреч - търсенето ...

Comment

• С тия дебитомери толкова проблеми... купувал съм общо 4 дебитомера от КИРОВ на Оборище,рекорда беше поставен от дебит. номер 3,той иззкара да работи 4 месеца...,всичките бяха на цена 126лв,а от не много скоро официално цената е вдигната с 100лв,аз се надявам с увеличението на цената да се е увеличило и качеството,но така или иначе повече от БГ дебитомер няма да си купя,само внос!
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X