Първоначално публикувано от spe4elist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомери
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
А някакви изгледи за намаляне цената на 111?FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЗа съжаление, този номер става само за 1.4 и някакъв стар хюндай, което го изключва от листата на маспръдъкшъна. По тази причина - по-ниска цена не може да се очаква...много лоша политика много.
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеЗначи да умираме във картофите тия дето караме 1.4 със този номер дебиломеримного лоша политика много.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
В един сайт видях нещо от сорта - тестове с решетката на деба, и без нея.....надали ще има ефект който да се усети, но ако няма негативи може и да се пробва.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Днеска проведох бърз тест с довия 531 дебитомер, в който уж има същия сензор дето е в 019 - 630кгч на 6910обм на втора и трета, и това при положение че не рискувам да натисна педала на 100% щото нямам ограничител на потенциометъра на педала(мързи ме да се навирам отдолу) и не ми се рискува да го строша.....
99% твърдо сигурен - (HFM) F00C2G2030 сензор при Bosch 0 280 218 019, не е съвместим с Bosch 0 280 217 531.
Честито на бъдещите собственици на V6......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеАбе,а 0 280 217 514 с какъв датчик е,знаеш ли?Дали не е съвместим с някой друг...Щото той не е 500,а 800лв.!!И са дефицит.Тука изобщо не ги внасят майА моя(и не само моя) е тръгнал да си ходи
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Важното за дебитомера е изходната му характеристика (кривата му). Тя не се определя само от сензора , а и от останалите елементи. Като видите кривите във файла който
е прикачен сами си направете извода кои са заменяеми.
Поставянето на дебитомер с крива не съвместима с тази на оригиналният ще доведе до заблуждаване на ECU-то за количеството постъпил въздух и може би до промяна на разхода на гориво.
(Между другото е учудваща огромната цена на такова скромно изделие, типично в германски стил. Ако отворите един ще разберете за какво говоря.)Attached FilesLast edited by SSG; d.m.y г., 15:32.Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение@WarsteineR
Предполагам, че номера ти е ... 180. Вероятно не си го видял добре. Ако е той, датчика е като на ... 019. Ако е така - карай смело!Той се е притеснил нещо
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment