Колеги,случвал ли ви се е да имате проблем по колата,да го търсите с месеци и най накрая да се окаже нещо,което на пръв поглед да няма нищо общо с проблема.Идеята за тая тема ми хрумна,след поредната тъпотия с която се занимавах днеска.Нека всеки,който е имал някакъв проблем от нелогична причина-да сподели.Аз повеждам хорото със следното твърдение:От повредена помпа за спирачките на 33 ка може да прекъсва мотора.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най -тъпите аварии
Collapse
X
-
Ами да. При мен като спирам и ми падат оборотите. Обаче ако я иставя сама да спре по баир оборотите не мръдват. Но шом натисна спирачките и съединителя и МПХ се побърква.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАми да. При мен като спирам и ми падат оборотите. Обаче ако я иставя сама да спре по баир оборотите не мръдват. Но шом натисна спирачките и съединителя и МПХ се побърква.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Къде е тоя клапан, че имам една фиатка тука с подобен проблем ?
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБраво!Това е от клапана на сервото!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКъде аджеба е тоя клапан?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеИмах мистериозна отечка, която се появяваше само след зареждане на акумулатора. След 2 седмици се оказа, че е едно кабелче което се размества при поставянето на акумулатора и опира на + .
Давам оше една тъпотия!Твърдение:От износена горивна помпа се получава електрическо прекъсване на двигателя.Тоест прекъсва релето за бобините.Обяснение:при калпав блок на бушоните,а нашите са такива,при заяждане на помпата тока се вдига,получава се голям пад в системата и релето прекъсва за малко и двигателя също.Тогава,ако си на газ задължително се получава и гърмеж на газта.Лечение:смяна на помпата.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениея питайте ACKO 88 за тъпи аварии и кака го докара до 30 на 100 разход и акка си оправи проблема??? Тогава ми говорете за тъпи неща.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениея питайте ACKO 88 за тъпи аварии и кака го докара до 30 на 100 разход и акка си оправи проблема??? Тогава ми говорете за тъпи неща.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
Comment