Известие

Collapse
No announcement yet.

НАКЛАДКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: FERODO

Първоначално публикувано от TRENDi
    Първоначално публикувано от nikicarbg
    Предполагам, че ако си поръчаш Ferodo Racing от тях няма да ти откажат. Ще трябва да изчакаш просто следващата доставка. И никога на са държали Ferodo Racing на склад - би било достатъчно непрактично, да си затваряш пари в такава "бавно подвижна стока". А иначе откъде знам ли, ами има няма 2 години съм работил там.

Поздрави
    Много грешна тактика относно "бавно подвижната стока " .............и затварянето на пари .Но както и да е .

Comment

Точно така,"не се лъжеш",което обаче не значи "отдавна НЕ са вносители"-последния внос беше преди 40 дни-разбира се по клиентски заявки.
      Alfa 166 2.0 TS 04/2001 EX,Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01/2000 105 PS +REMAP Ex;ALFA 155 1.7 TS 06/1995 EX

Comment

Първоначално публикувано от KRASIDOB
        Точно така,"не се лъжеш",което обаче не значи "отдавна НЕ са вносители"-последния внос беше преди 40 дни-разбира се по клиентски заявки.
        "Девет, де девет..."

Това ми беше мисълта, nikicarbg се е поомотал при цитата.

Поздрави, Краси
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Накладки

Аха ясно , значи ако някой иска да си поръча няколко комплекта накладки , ще му ги доставят така ли ? Аз останах с впечатление че доставят за минималната сума от 5000 лв. ?Или пак съм в грешка ?

Comment

Пак си в грешка-Това е опция за клиентите,които искат да поръчат от тези продукти.Наистина сумата по цени на дребно трябва да е 5000/6000 лв за да се пусне поръчката.
            Хайде стига толкова по тази тема,че трябва да работим.
            Alfa 166 2.0 TS 04/2001 EX,Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01/2000 105 PS +REMAP Ex;ALFA 155 1.7 TS 06/1995 EX

Comment

Накладки

Ок. до този момент не бях чувал някой да е официален вносител на някоя марка и продукт и да няма на склад дори и една бройка.

Comment

Много често човек се изненадва колко неща не знае.Затова живота е толкова интересен.
                Да сме здрави всички-това е най-важно.

Comment

Накладки

Comment

Накладки

Пак си в грешка-Това е опция за клиентите,които искат да поръчат от тези продукти..
                    Е да де за ква друга опция говорим , нали ставаше дума за накладки на FERODO RACING , не за нещо друго ?????

Comment

Надявам се за последно да пиша по тази тема:
                      Бизнеса на "София Експорт" въобще не е фокусиран за момента към продуктите на FERODO RACING,но това не означава,че не можем да правим внос на такива продукти.Ако някой наш клиент има нужда от такава стока,ние сме в състояние да изпълним това желание.
                      Когато решим да държим постоянни складови наличности,пазарът ще бъде уведомен своевременно.
                      Надявам се,че отговарям изчерпателно и разбираемо за всички.

Comment

аз карам с "NK" май са шведски, незнам дали сте ги чували, никви проблеми, просто перфектни на всички коли са ми били такива, и си имам феродо по джантата и спират и на топло и студено почти еднакво и без да свират. по едно време работех в клуб дето се обслужват автомобили правени за състезанията на доста известни български пилоти и само тези накладки оцеляваха без да прегорът след поредния кръг от ралито
                        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Предполагам, че това е сайта на NK - http://www.nkas.dk/
                          Alfa Romeo 33 1.7 i.e. '89

Comment

Първоначално публикувано от The Professor
                            Предполагам, че това е сайта на NK - http://www.nkas.dk/
                            абсолютно да, има и каталог за моделите и картинки с накладките с размерите
                            НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Working...
                            X