If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам, че ако си поръчаш Ferodo Racing от тях няма да ти откажат. Ще трябва да изчакаш просто следващата доставка. И никога на са държали Ferodo Racing на склад - би било достатъчно непрактично, да си затваряш пари в такава "бавно подвижна стока". А иначе откъде знам ли, ами има няма 2 години съм работил там.
Поздрави
Много грешна тактика относно "бавно подвижната стока " .............и затварянето на пари .Но както и да е .
Точно така,"не се лъжеш",което обаче не значи "отдавна НЕ са вносители"-последния внос беше преди 40 дни-разбира се по клиентски заявки.
"Девет, де девет..."
Това ми беше мисълта, nikicarbg се е поомотал при цитата.
Поздрави, Краси
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Точно така,"не се лъжеш",което обаче не значи "отдавна НЕ са вносители"-последния внос беше преди 40 дни-разбира се по клиентски заявки.
Аха ясно , значи ако някой иска да си поръча няколко комплекта накладки , ще му ги доставят така ли ? Аз останах с впечатление че доставят за минималната сума от 5000 лв. ?Или пак съм в грешка ?
Пак си в грешка-Това е опция за клиентите,които искат да поръчат от тези продукти.Наистина сумата по цени на дребно трябва да е 5000/6000 лв за да се пусне поръчката.
Хайде стига толкова по тази тема,че трябва да работим.
Надявам се за последно да пиша по тази тема:
Бизнеса на "София Експорт" въобще не е фокусиран за момента към продуктите на FERODO RACING,но това не означава,че не можем да правим внос на такива продукти.Ако някой наш клиент има нужда от такава стока,ние сме в състояние да изпълним това желание.
Когато решим да държим постоянни складови наличности,пазарът ще бъде уведомен своевременно.
Надявам се,че отговарям изчерпателно и разбираемо за всички.
аз карам с "NK" май са шведски, незнам дали сте ги чували, никви проблеми, просто перфектни на всички коли са ми били такива, и си имам феродо по джантата и спират и на топло и студено почти еднакво и без да свират. по едно време работех в клуб дето се обслужват автомобили правени за състезанията на доста известни български пилоти и само тези накладки оцеляваха без да прегорът след поредния кръг от ралито
Comment