Известие

Collapse
No announcement yet.

ВЪПРОС ЗА СПОРТЕН ФИЛТЪР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А колега как е засичаш температурата която минава през дебитомера дай малко акал тука на новобранката

Comment

Първоначално публикувано от Chiko Покажи съобщение
      А колега как е засичаш температурата която минава през дебитомера дай малко акал тука на новобранката
      Eй това го вкарвам в ОБД буксата на колата http://cm.ebay.com/cm/ck/1065-29392-...m=130253528377
      После го конектвам за това - http://alfadiag.net/
      ....и става.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ето така изглежда.
        Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Chiko Покажи съобщение
          Ето така изглежда.
          Ммм... не е добре. Намери си поне кора под двигателя. В дъжда ще се намокри. Ще се напълни с кал и мръсотия и ще се затлачва бързо.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

ЕДно аверче беше изрязал от голяма бутилка за мин вода горната и част, и беше заврял филтъра вътре, покриваше го поне с педя надоле, а същевременно имаше място да смуче отстрани - груба селска проява, но сякъш изглеждаше ефективно - въпреки това аз съм с същия филтър(ако е КН това) и просто съм го заврял в първата кутия, сложил съм ориг капак оггоре, и съм махнал преходника към втората, както и самата нея.....имам и кора.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Но аз се чудя дали ако сложа кора няма да взима топал ваздух?

Comment

Намери си гъвкава връзка, и я забии в единия край в кутията, а другия към отвора на предния спойлер......перфектното решение според мен.....

Comment

Колега верно това е голяма идея мерси.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Намери си гъвкава връзка, и я забии в единия край в кутията, а другия към отвора на предния спойлер......перфектното решение според мен.....
                    И като кара в дъжд да му се напълни кутията с вода... много умно...
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                    X