А колега как е засичаш температурата която минава през дебитомера дай малко акал тука на новобранката
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОС ЗА СПОРТЕН ФИЛТЪР
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Chiko Покажи съобщениеА колега как е засичаш температурата която минава през дебитомера дай малко акал тука на новобранката
После го конектвам за това - http://alfadiag.net/
....и става......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Chiko Покажи съобщениеЕто така изглежда.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ЕДно аверче беше изрязал от голяма бутилка за мин вода горната и част, и беше заврял филтъра вътре, покриваше го поне с педя надоле, а същевременно имаше място да смуче отстрани - груба селска проява, но сякъш изглеждаше ефективно - въпреки това аз съм с същия филтър(ако е КН това) и просто съм го заврял в първата кутия, сложил съм ориг капак оггоре, и съм махнал преходника към втората, както и самата нея.....имам и кора....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Намери си гъвкава връзка, и я забии в единия край в кутията, а другия към отвора на предния спойлер......перфектното решение според мен....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНамери си гъвкава връзка, и я забии в единия край в кутията, а другия към отвора на предния спойлер......перфектното решение според мен.....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment