Известие

Collapse
No announcement yet.

Покривало за автомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    А какво ще кажете за това?
    Борка, това баце са го отнесли като циганин нафтова печка... Красиво е, но не ми върши работа, щото ще го имам точно 5 мин.

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
    Колега,гледам имаш абсолютно същата кола-значи си го взех от Практикер!Виж само размера!Найлоново,синьо с ластик отдолу!Немско!Успех!
    За мен ли става въпрос колега? Ти със 156 ли си? Кажи какъв размер да търся. Цяло ли е или само за тавана и стъклата?
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
      какво да кажеме , давай инфо , къде , как ....
      Ами как... Нощно време, когато спи собственика влизаме в двора му, приспиваш и кучето (80 килограмов ротвайлер, не особено дружелюбен), сваляш покривалото и бягаш. Съответно оставаш потресен, като видиш какво ще огрее лунната светлина - Пежо 406
      На пича му е подарък. Не го дава за нищо. Водил съм десетки преговори.
      Приятел ми е, знае колко съм зарибен и пак неще да го дава. Гледам в мрежата, че са бая скъпички:
      http://www.alfaaccessories.com/Alfa-...?category_id=5
      http://www.hrowen.co.uk/alfa-romeo/n...cessories.aspx

Ако му изчезне покривалцето първо при мен ще си го търси.
      Last edited by b_angelov; d.m.y г., 11:48.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Да !Същата като твойта ,само че е 2001 края!Цяло покривало!Размера Ще те излъжа !В нашият клас БМВ -3,Мерцедес -Ц класа!Мисля,че пишеше и Алфа!Миналата година го купувах!Успех!

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
          Ушиха ми такова по поръчка. На тази обява отговаря една бабка в дианабад. Имах смесени чувства, но резултата е приемлив.
          И аз имам такова от бабата, добро е и върши работа, не се разпада като ония от Метро или Практикер, бризент е, малко тънък, но си държи

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Борка, това баце са го отнесли като циганин нафтова печка... Красиво е, но не ми върши работа, щото ще го имам точно 5 мин.

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

За мен ли става въпрос колега? Ти със 156 ли си? Кажи какъв размер да търся. Цяло ли е или само за тавана и стъклата?
          бабата ще ти премери колата, моето и без мерене го направи, казах като на пасат горе долу да е, тя си има размерите на разни марки и е добре
          Last edited by fred; d.m.y г., 19:50.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Малко да вдигна темата..,решил съм да купя покривало за колата,смятам да го ползвам когато пътувам някъде ,примерно по плажовете защото от това слънце всичко гори по колата,иначи когато съм си вкъщи си имам гараж.
            Дайте мнение и препоръки за покривало за 159-ката ,някой купувал ли е скоро подобно нещо,изкам качествено покривало.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Повечето боклуци дето се продават за смешни пари (до към 20-тина лева) са буквално найлон (като торбички за пазаруване) и не мисля, че за слънце са ОК - аз направо като го гледам то ще се разтопи и ще залепне за колата при 40 градуса ... Но от друга страна са много малки по размер сгънати и не пропускат водата, демек против вода имат някакво приложение...
              Аз обикалях преди време по магазините и на едно място някакъв ми извади един промазан брезент дето имах чувството, че е от военновременните запаси, но според мен това е покривалото... Искаха ми 80 лева за него, което е първия му недостатък (но тогава ги прежалих). Втория е, че сам ще се мъчиш половин час да го сгънеш/разгънеш, трябва ти един човек да ти помага, а и тежи доста и дори и сгънат си заема поне половин багажник място. Третия е, че дори и да искаш такова, шанса да намериш май не е особено голям...
              Според мен обикаляй докато намериш някое от приличен материал, недей да се хвърляш на тези най-еФтинджосите...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Повечето боклуци дето се продават за смешни пари (до към 20-тина лева) са буквално найлон (като торбички за пазаруване) и не мисля, че за слънце са ОК - аз направо като го гледам то ще се разтопи и ще залепне за колата при 40 градуса ... Но от друга страна са много малки по размер сгънати и не пропускат водата, демек против вода имат някакво приложение...
                Аз обикалях преди време по магазините и на едно място някакъв ми извади един промазан брезент дето имах чувството, че е от военновременните запаси, но според мен това е покривалото... Искаха ми 80 лева за него, което е първия му недостатък (но тогава ги прежалих). Втория е, че сам ще се мъчиш половин час да го сгънеш/разгънеш, трябва ти един човек да ти помага, а и тежи доста и дори и сгънат си заема поне половин багажник място. Третия е, че дори и да искаш такова, шанса да намериш май не е особено голям...
                Според мен обикаляй докато намериш някое от приличен материал, недей да се хвърляш на тези най-еФтинджосите...
                Изкам да е качествено,против влага не ми трябва ,предимно го изкам заради слънцето да не ми гори салона и заради драскотини.
                Предимно ще го ползвам няколко пъти във годината защото по принцип държа във гараж.
                Ще търсим някаква по добра материя от бризент за да е по леко и да се слага по лесно.
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

А това че при всяко завиване и отвиване, с пясъка и праха който е по колата, пак ще има драскане... и по покривалото ще остава...
                  Най-добрия вариант е да се спира някъде на сянчица и това е!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    А това че при всяко завиване и отвиване, с пясъка и праха който е по колата, пак ще има драскане... и по покривалото ще остава...
                    Най-добрия вариант е да се спира някъде на сянчица и това е!
                    Да ти кажа прав си ,също съм мислил по този въпрос,ще се налага най -вероятно и втори човек да ми помага ,а като го прибера във багажника ще се напълни със прахоляк.
                    Най добре е на сянка,но като липсва лошо,вчера като я отворих вътре термометъра показваше 58 градуса ,въпреки че имам два хубави сенника за предното и задното стъкло.
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

И самият плат драска лака, особено брезента.. Според мен от покривало има смисъл само ако е копринено и за супер скъпи коли, които седят в гаража на някой колекционер.
                      Lexus IS200

Comment

Покривало се ползва само след прясно измита кола и прибиране в гараж..за на улицата...има анти ефект.
                        Едно скъпо покривало си е солидна сума
                        Приятелка има Куатропорте ГТ и от мазерати и предложиха 2 вида съответно за 2500лв и за 4000лв Да фенси е със коронката..ама дори тя се отказа от скъпото
                        Аз лично бих завивал кола която не карам зимата.

Comment

Аз взех едно от онези които продаваха в Лидъл само за стъклата и покрива,ползвам го почти редовно и още нищо му няма,струваша 12лв. май.Пише, че когато се ползва колата трябва да е чиста и суха.Температурата в колата не става по ниска ,но поне пази от преките лъчи,и аз го слагам само на двора и незнам дали е интересно за крадците.Има УВ защита.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз съм си вземал покривало от тук - https://pokrivalozakola.bg/, което ползвах сега през зимата, но става и за лятото да не се нагрява колата. Някакви китайски са мисля, но вършат работа

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Аз взех едно от онези които продаваха в Лидъл само за стъклата и покрива,ползвам го почти редовно и още нищо му няма,струваша 12лв. май.Пише, че когато се ползва колата трябва да е чиста и суха.Температурата в колата не става по ниска ,но поне пази от преките лъчи,и аз го слагам само на двора и незнам дали е интересно за крадците.Има УВ защита.
                              Важното е да спира УВ лъчите те увреждат екстериора.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Важното е да спира УВ лъчите те увреждат екстериора.
                                Е ми то тая защита пази него от лъчите, да не се разпадне. Още си го ползвам. Като гледам скоро ще стане на 10 години
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X