Здравейте колеги!Имам отново проблем,който ме притеснява доста.Преди да отида в сервиза,искам да се допитам до вас,знаещите и можещите.та карам си колицата и при по бавна скорост около 50,60 се усеща под краката ми нещо като,лък,лък,лък.при завой,вляво,вдясно при по висока скорост и по рязко се получава едно тракане,което се усеща и в педалите и краката.това ме навежда на мисълта за карета,но не съм сигурен и затова искам да попитам.при изпреварване,когато се изнасям и прибирам също се усеща.не зная,как се чуват вътрешни и външни каарета и ако може да ми помогнете ще съм благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
до кога с проблемите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеЛагер виж си и болтовете на джантата и на края гледай за каре
На алфите са безумно здрави и рядко се прее... освен, ако не е садран маншона.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
маншоните са здрави,лагерите също.като е вдигната гумата,луфтове няма.а как трака на завой не е истина направо.тая вечер зе и да не иска нещо да се стрялка и направо съм съкрушен.б..си глезаната ши ми изде ушите ей.
Comment
-
УЖАСТ.УЖАСОН направо.някой колега може ли да ми препоръча марка за карета която да е хубава и усреднена цена.да не е от най-скъпите нали.ще се разболея вече от мъка.точно започна да и се радвам и пак нещо излиза за праене.къв беше тоя моя късмет не знам.някой ми е завидял много явно.само да разбера кой 6и скубна ушаните
Comment
-
hi
Здравейте колеги.днес водих лиглата при чичко доктор.казах си проблема,качихме се със специалиста по травматология на АЛФА да се повозим и да разберем дали наистина симптомите на болеста са каренца.обикалях 10км.докато намеря гладък асфалт за да се чуе румоленето от колелата.след дълъг размисъл на доктора постигнахме консенсус за това че са външни карета.влязохме в кабинета качихме я на кушетката и я вирнахме до тавана.запалихме на скорост и газ.пълен ляв се свива и за такова чаткане става на въпрос,че имах чувство че ще хвръкне таркалото нанякъде,но след дълъг оглед под лубимата и завъртане на джантите на ляво,на дясно,напред,назад какво да видят моите очи сломени.баланса на дясната джанта,вътрешния изяден целия.когато я завъртях на пълен ляв и почнах да я завъртам бавно се оказа,че баланса опира на две уши които държат спирачен маркуч.от другата страна пък самата джанта опира на тези ушички.кажете ми ако може как,и защо ще опират скапаните джанти.нямам си никва идея.доктора каза че не са карета и със смяна на носачи всичко щяло да се оправи.поръчахме ги и утре ще ги сменят.ако не се оправи обаче се чудя,какво да е наказанието му.приемам предложения
Comment
-
колега,проблема наистина е сериозен,но всички ти помогнахме,колкото можахме и действително се изказаха всички възможни причини.Това,че тъпия баланс е опирал се каза като вариант,че може да има нещо,което да опира в гумата.Нямаш никакво основание да се сърдиш.Само не стана ясно , защо ще се сменят носачите.Много ми смърди тая история и ако не е от носача предлагам го заНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Добре де ти си там и си гледаш джантата как аз оттука да ти кажа защо опирапричината явно не в някой заводски елемент щото не ги правят да опират по принцип
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Е къде си написал размера на гумите и параметрите на джантите за да може да ти помогне някой ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment