В най-скоро време ще предлагам и изработка на дубликати на чипове Code2.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изработка на ключове
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от barkas_06 Покажи съобщениенякой може ли да ме светне,понеже тук става дума за ключове и дистанционни, може ли да се направи колата да пали от дистанционно или това трябва да си е заводско?благодаря предварително.
156, 1.8 TS.
М/у другото за да го направиш това трябва да си с кола автоматик. Иначе трябва да ти се следи позицията на скоростния лост и ръчната спирачка. И за какво ти е тая изгъзица? (не ми отговаряй)
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеВсичко може срещу пари! А което не може с пари става с много пари.
М/у другото за да го направиш това трябва да си с кола автоматик. Иначе трябва да ти се следи позицията на скоростния лост и ръчната спирачка. И за какво ти е тая изгъзица? (не ми отговаряй)
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеЗа автоматика не си прав.Може и на ръчна скоростна кутия.Един приятел има такова на голфа,но има много такива екстри и му беше монтирано в Германия.Тука незнам дали се правят такива.
Comment
-
Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщениеА някой знае ли къде в Бургас мога да си направя такъв ключ само че с чип 2?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Имам проблем с ключовете, навремето ги получих в много лошо състояние и вече нацяло отказаха. Пратих мейл на колегата gsimania, но още нямам отговор. Някой знае ли евентуално къде в Бургас могат да ми направят ключ с чипа и алармата, моя код явно е 2sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщениена Краставицата има ключар които може да ти направи ключ с чип но за дистанционно маи не!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТоя ключар е такъв простак, че няма да му дам да ми направи ключ на външната тоалетна даже. Отделно това дето го прави го може всеки.
Comment
-
Вече поръчах да ми сложат друга аларма, то с тия кирливи ключове не по 3 ами по 13 трябва да вървят с колата.sigpic
Comment
-
Колега,интересува ме само и единствен кутийката /дистанционно/ за 166-ца дали продаваш?
Отключване/заключване и отваряне на багажник.
Ако случайно имаш,моля кажи и цената му.
Благодаряsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment