Известие

Collapse
No announcement yet.

Изработка на ключове

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В най-скоро време ще предлагам и изработка на дубликати на чипове Code2.
    автоключар

Comment

някой може ли да ме светне,понеже тук става дума за ключове и дистанционни, може ли да се направи колата да пали от дистанционно или това трябва да си е заводско?благодаря предварително.
      156, 1.8 TS.
      Last edited by barkas_06; d.m.y г., 22:11.
      Alfa romeo 156

Comment

Първоначално публикувано от barkas_06 Покажи съобщение
        някой може ли да ме светне,понеже тук става дума за ключове и дистанционни, може ли да се направи колата да пали от дистанционно или това трябва да си е заводско?благодаря предварително.
        156, 1.8 TS.
        Всичко може срещу пари! А което не може с пари става с много пари.
        М/у другото за да го направиш това трябва да си с кола автоматик. Иначе трябва да ти се следи позицията на скоростния лост и ръчната спирачка. И за какво ти е тая изгъзица? (не ми отговаряй)

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
          Всичко може срещу пари! А което не може с пари става с много пари.
          М/у другото за да го направиш това трябва да си с кола автоматик. Иначе трябва да ти се следи позицията на скоростния лост и ръчната спирачка. И за какво ти е тая изгъзица? (не ми отговаряй)
          За автоматика не си прав.Може и на ръчна скоростна кутия.Един приятел има такова на голфа,но има много такива екстри и му беше монтирано в Германия.Тука незнам дали се правят такива.
          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
            За автоматика не си прав.Може и на ръчна скоростна кутия.Един приятел има такова на голфа,но има много такива екстри и му беше монтирано в Германия.Тука незнам дали се правят такива.
            Ама защо не четете какво съм написал или само си драскате! Къде съм написал, че не става????

Comment

А някой знае ли къде в Бургас мога да си направя такъв ключ само че с чип 2?
              Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
              2001год 115кс + ремап

Comment

Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
                А някой знае ли къде в Бургас мога да си направя такъв ключ само че с чип 2?
                Какви са тия код 1, код 2 и на кой ключ са??????
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако не се лъжа има едни цифрички на ключа, които показват кой код е ключа...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Имам проблем с ключовете, навремето ги получих в много лошо състояние и вече нацяло отказаха. Пратих мейл на колегата gsimania, но още нямам отговор. Някой знае ли евентуално къде в Бургас могат да ми направят ключ с чипа и алармата, моя код явно е 2
                    sigpic

Comment

на Краставицата има ключар които може да ти направи ключ с чип но за дистанционно маи не!
                      Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
                      2001год 115кс + ремап

Comment

Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
                        на Краставицата има ключар които може да ти направи ключ с чип но за дистанционно маи не!
                        Тоя ключар е такъв простак, че няма да му дам да ми направи ключ на външната тоалетна даже. Отделно това дето го прави го може всеки.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Тоя ключар е такъв простак, че няма да му дам да ми направи ключ на външната тоалетна даже. Отделно това дето го прави го може всеки.
                          Ключаря на "Кирил и Методий" провери ли го? Мисля, че ще свърши работа.

Comment

Вече поръчах да ми сложат друга аларма, то с тия кирливи ключове не по 3 ами по 13 трябва да вървят с колата.
                            sigpic

Comment

Колега,интересува ме само и единствен кутийката /дистанционно/ за 166-ца дали продаваш?
                              Отключване/заключване и отваряне на багажник.
                              Ако случайно имаш,моля кажи и цената му.
                              Благодаря
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колеги, някой ще ми обясни ли разликата между ключ с код 1 и такъв с код 2?
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

Working...
                                X