Известие

Collapse
No announcement yet.

Изработка на ключове

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от brotkiv Покажи съобщение
    Колеги, някой ще ми обясни ли разликата между ключ с код 1 и такъв с код 2?
    Разликата е в начина,по който се генерира и чете кодът.Най-просто казано Код1 е статичен/постоянен/,а Код2 е динамичен/мени се при всяко палене/,нещо подобно на статично и динамично IP грубо сравнено.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Извинявам се за закъснелите отговори.Не съм влизал тук от няколко месеца.
      Да поясня нещо,защото получих много л.с. или e-mail по този въпрос.Нямам в наличност нови ключове/кутии за радио ключовете на Alfa Romeo 156.Говоря за тези на които има бутон за тясната част за отключване/заключване.
      Ако имате въпроси ме търсете на л.с.и аз ще ви дам skype или телефон за връзка с мен.

Весели празници на всички!
      автоключар

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
        ...Но аз си харесах ключ които на него е и алармата...
        Не разбрах дали ти прави дистанционно за аларма, която ти вече си имаш, или той ти слага аларма, която се управлява с новото дистанционно?
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Прави се нов ключ(сгъваем)който се адаптира към досегашната алармата на колата.Идеята е да стане всичко на едно.
          автоключар

Comment

Здравей колега.Сравнително нов съм във форума,но изчетох доста добри думи за теб и за работите,които вършиш.Интересува ме направата на втори ключ/защото е само с един/ на Алфа 147 2,0 ТС-2002г. и сгъваем за 156 1,8 ТС-1999г. Ако можеш да ми кажеш ориентировъчни цени ще е добре и телефон за връзка ако може.Благодаря предварително
            Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от gsimania Покажи съобщение
              Прави се нов ключ(сгъваем)който се адаптира към досегашната алармата на колата.Идеята е да стане всичко на едно.
              Това е и моята идея, но питам какво е възможно. А кво правим с код 3?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Няма ключ който да не може да се направи.Въпроса е,че цените отиват на горе.
                автоключар

Comment

колега здрасти,аз ти писах преди време,но наистина те нямаше доста,сега гледам и други питат,правиш ли с код 3 и каква е долу-горе цифрата.мерси
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Колега,интересува ме само и единствен кутийката /дистанционно/ за 166-ца дали продаваш?
                    Отключване/заключване и отваряне на багажник.
                    Ако случайно имаш,моля кажи и цената му.
                    Благодаря
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                    X