Първоначално публикувано от sunny2006
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дефектен термостат
Collapse
X
-
За насочващата втулка говори колегата може би, която води клапанчето да върви на право.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
По- вероятно има предвид едно като съчма, което нещо затваря малък отвор в подвижната част на термостата. Ох как не мога да го обясня... Но съм виждал при липсата му как термостата реално не работи. Само не знам алфовия термостат има ли таквоз животно.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПо- вероятно има предвид едно като съчма, което нещо затваря малък отвор в подвижната част на термостата. Ох как не мога да го обясня... Но съм виждал при липсата му как термостата реално не работи. Само не знам алфовия термостат има ли таквоз животно.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеКажете ми кой датчик отговаря за показанията на уреда за температурата на таблото ?156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment