If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе за предните незнам ама задното перо аз доста лесно си го смених (като се има предвид че ми бе за сефте) а и общо взето не се наложи да разтварям щипките.
Иначе перото го взех за левче от некъв тунинг магазин и вършеше работа ама сега се повтвърди......
E моето задно перо трябва да е много убаво за 9 лева в кутиика
аз си зех за 3.90 лв от практикер комплект чистачки
некви там , графитени раишли, и ги зимах най-дългите които имаха
и ся за тия пари имам за 2 смени най малко , свалям режа и така
От "Гарван" силиконови по 1 лв парчето 60см цветни.Началото на август си взех червени .Слагането за 3 мин. Все още чистят идеално. В понеделник си взех 1 сини да имам за смяна ей така. 2лв -2 бтр. какво му плащаш?
Има черни, червени, сини, жълти,зелени.
Вчера в Метро мернах някакви "Ауто Практик" по 3 лв ,
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Днес ходих си взимам чистачки за 155-цата. Влизам гледам гледам, предлагат, харесах си 2 броя, отивам, ба, те не стават. Айде обратно, взех само некви перца. И понеже ме наплашихте тук с тия зъбчета, гледах гледах, дръпнах тук там и се справих по следния начин с отстраняването на старите ми пера:
при мен ги държат 2 метални пластини. Дръпнах нагоре едната, дръпнах другата и перото си се отлепи съвсем лесно после. Ноеите пера ги намуших отгоре на долу и тва беше. Ма се бях притеснил как ше ги сменям де..
СЪщо си мислих че чистачките ми се спичат заради кирливите пера, но се оказа че проблема ми е в моторчето на чистачките. Много се спича и върви на интервали такова гнусно, освен ако не е на непрекъснат ход бърз.
‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
абе аз на буса купувах някакви за 5лв-уж австрийски,две лета жегата ги пече и си чистят перфектно,докато на жигулата слагах Валео от 12лв и за едно лято си ....мамата -на парцали е гумата.Колегите с фиатските рамена нека замерят дължината на гумата и да си купят от 5лв и сменят гумичката.Съмнявам се да има 100 процента ефект,понеже тия рамена според мен са пълна измишльотина на братята от Торино и им отслабват пружините и шарнирчетата и просто не могат да чистят Патих от това!
Пък тез шарнирчета сега зимата като замръзнат , малиииии , каквито и пера да има - спасение няма .
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Дайте повече инфо за тези шарнирчета? Че сега като стана студено и на мен ми прави проблем. Днес точно ми казаха, че проблема вероятно е от тях, поради което чистачките много запъват и едвам слизат до долу, а перата са чисто нови Champion преждевременно сложих и един други и проблема не е от пера.
Тези шарнирчета няамт общо със запъването на чистачките. Те карат перата да копират стъклото . А при замръзването им , перата не прилепват към стъклото и чистачките се движат , ама ефект няма.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment