If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ще ги таковам в нервните чистачки ... снощи добре работеха .
мдаа
стават секви неща
абе отвори пак
виж и релето за което говори бобо - макар че то като се се прецака симптомите са уекинко по-различни[/quoteyc61jzr]
На внимание на модераторите!
- тази тема (или поне част от нея) би било добре да се премести в раздел "Технически справочник"? Мисля, че ще бъде полезна
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
и аз скоро се занимавах с подобен проблем и го отстраних по подобен начи, но се сблъсках с много странен "подпроблем" - имам чувството, че от тогава, чистачките ми работят с намален ход, в смисъл не стигат до долу, а спират на около 2 пръста по нагоре. когато ги регулирам към долната им позиция, тогава пък не стигат до края на стъклото....
Понеже и аз ще я правя тази глаимация да попитам, това реленце, дето можело и да е от него сменя ли си или целия блок трябва да се смени? Така и така ще отварям, ако се сменя и е евтино напраов да го сменям и него? Иначе моите чистачки на бавна скорост почват да зацепват при връщането обратно само. На бърза скорост са си ок.
Аз мислех да го сменям (целия блок се сменя по принцип), но като ми обявиха 60 и няколко си лева за оная бяла кутийка и се отказах. Просто размазах малко греста по пистите и сега е по-добре.
Comment