Известие

Collapse
No announcement yet.

Лагер диференциал?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
    абе сега се сетих, че това го има и на моето стило
    ма ме мързи да го сменя

провери тампона който крепи скоростите и двигателя да не се движат напред назад
    свързва скоростната кутия и магарето на предният мост
    точно за този тампон и аз се съмнявам да не е проблема.. като поизчетох малко насам натам се оказа че дава подобни симптоми на моите
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

колата,колега е прекалено нова,като модел,за да човъркаш по диференциала.По скоро са карета или съединител.По точно лагера му.Освен , ако действително не е някоя "сламка" по системата.Проблема може да е много по-прозаичен от лагер на диференциала.Търси първо по каретата
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колега, без да искам да ти кажа нещо на въпреки но новата кола е само в магазина.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
          Колега, без да искам да ти кажа нещо на въпреки но новата кола е само в магазина.
          Разбрах те,ама гледам да съм оптимист.Иначе карам по-ценен паметник на културата от тебе!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Пред блока имам два паметника, дано тази не стане скоро такъв.
            sigpic

Comment

Значи след половин ден "аудио" диагностика по пътищата и след тва с 1то колело във въздуха диагнозата не е обещаваща. Звука за жалост идва от скоростната кутия и вече с известна доза сигурност сме на мнение че проблема е отчупено парче от зъбно колело в диференциала, а не както предполагах от лагер. За сега карам така... да видим ше се засили ли звука, няма ли.. и така. Поне знам, че 100% ше се сваля кутията и ше се отваря, а вече какво точноше се покаже от вътре... ше държа в течение
              156 2.4 JTD - ex

Comment

Успех, колега.
                sigpic

Comment

мерси
                  156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                    Значи след половин ден "аудио" диагностика по пътищата и след тва с 1то колело във въздуха диагнозата не е обещаваща. Звука за жалост идва от скоростната кутия и вече с известна доза сигурност сме на мнение че проблема е отчупено парче от зъбно колело в диференциала, а не както предполагах от лагер. За сега карам така... да видим ше се засили ли звука, няма ли.. и така. Поне знам, че 100% ше се сваля кутията и ше се отваря, а вече какво точноше се покаже от вътре... ше държа в течение
                    Колега търси кутия втора ръка самия диференциал ще е много скъп ако го купуваш нов.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

Вече търся, за сега без успех. Ако някои мерне Стило 1.6 на части да свирка
                      156 2.4 JTD - ex

Comment

аз имам

Comment

работата готова.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

докато се обадя да я зема и е продадена тая кутия... та ако някои мерне Стило 1.6 на части, все още да свирка
                            156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                              докато се обадя да я зема и е продадена тая кутия... та ако някои мерне Стило 1.6 на части, все още да свирка
                              Виж разпитай от каква друга кола става щото стилото не са много масови и ще е трудно намирането.
                              156 1,8 ТS 99
                              Nissan Murano 2005

Comment

То въобще квото и да е инфо за стило не се намира лесно... като питам и секи дига рамене По епер гледам и сравнявам номерата на чарколяците в кутията, но си излиза че са само за Стило... Днеска обаче ме обнадеждиха, в Т&Н питах как стоят нещата, казаха ми че за жалост може да се поръча само цял диференциал... но пък ме успокоиха че ако им занеса счупеното колело почти 100% ше ми намерят същото я от мареа, я от браво... та за ся съм спокоен остава да видим къде ше я правя, щото не секи ше се наеме да прави скорости...
                                156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
                                X