Вчера случайно си погледнах фаровете и забелязах малки прашинки вътре,като загледах,рефлектора започнал леко да нагаря над крушката.Ксенона ми е китайски пише VIPHID на него.Ясно ми е,че ксеноновите крушки се нагряват повече от обикновените,но чак да ми топи покритието на рефлектора,мисля че не е нормално.И ще продължава ли да се прее**ва?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към тези,които имат ксенон
Collapse
X
-
Колега,ксенон нямам,но ако найстина видимо са прашинки или някакви неща,на който не им е там местото е нормално като се нагорещят да топят рефлектора.Съвета ми е ако наистина ги топи да не чакаш да видиш какво ще стане,ако ведъж не са се стопили,няма да се стопят,за това мисля,че трябва да ги махнеш.Un Amore Grande!
Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж.)
http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30
-
Първоначално публикувано от rstankov Покажи съобщениеВчера случайно си погледнах фаровете и забелязах малки прашинки вътре,като загледах,рефлектора започнал леко да нагаря над крушката.Ксенона ми е китайски пише VIPHID на него.Ясно ми е,че ксеноновите крушки се нагряват повече от обикновените,но чак да ми топи покритието на рефлектора,мисля че не е нормално.И ще продължава ли да се прее**ва?
Comment
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеКсеноновите крушки са доста ама доста по-студени от халогенните, така че за топене и дума неможе да става. Може това нагорялото да е от предишните.
Comment
-
Аз съм с китайски биксенон ... напълно подркепям колеготе ксеноновата крушка се нагрява много по малко от обикновенните или това ти е от преди и не си го забелязал или фара ти е турски (депо) те така се напукватAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеАз съм с китайски биксенон ... напълно подркепям колеготе ксеноновата крушка се нагрява много по малко от обикновенните или това ти е от преди и не си го забелязал или фара ти е турски (депо) те така се напукват,мислех,че повече се нагряват и затова се е стопило покритието на рефлектора,а може и да не съм забелязал,мерси за инфото
Ex Alfa Romeo 156 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от rstankov Покажи съобщениеЗначи аз не съм достатъчно информирааан,мислех,че повече се нагряват и затова се е стопило покритието на рефлектора,а може и да не съм забелязал,мерси за инфото
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Имам 50 ватов, първо стоя година на Мареата ми, сега на Алфето, никакви ядове в това отношение....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеЕ точно това му е единствения косур на моя ксенон. Толкова е студен че зимата като вали сняг се лепи по стъклата на фаровете и не се топи та се налага да се чисти ръчно.
Comment
-
Я пипни една луминисцентна крушка и ще разбереш и ксенона ти колко се нагрява . Няма такова понятие като нагряване на инертни газове .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЯ пипни една луминисцентна крушка и ще разбереш и ксенона ти колко се нагрява . Няма такова понятие като нагряване на инертни газове .
Comment
Comment