Вчера ми светнаха ABS,VDC,ASR и EBD.Днес отидох във Вантотрейд.Там след щателна проверка ми обясниха,че се е скапало някакво силово реле,което било вградено във блока за управление/ЕКУ/.Проблема е,че блока бил капсулован и нямало оправяне т.е. трябва да се смени.Направиха справка за нов - 2900лв.
Честито на печелившия!!!Хората даже ми разпечатаха частта от еPER,за да знам какво да търся.Ето адреса в ePER: Alfa Romeo \ 156 \ X1 156 M.Y.2002 BZ/DS (2001-2005) \ 331 BRAKES \ 33105/00 HYDRAULIC BRAKE CONTROL WITH ANTISKID V1 ,V2 ,V3 ,V4 ,V11 ,V12
На връщане минах през Александър Ауто,просто за справка...цената беше същата.Това е накратко.За нова част е излишно да се говори.Знам,че поддръжката на Алфата не е евтина и нямам нищо против,но цена като тази е нереална.Остава варианта с втора употреба.Мисля си и друго...дали няма някой кадърен пич,който поправя такива "непоправими" дефекти.Ако хората във Вантотрейд са прави,заради едно скапано реле,което струва сигурно 20 лв.,трябва да се изръся един куп пари.Затова и се обръщам към форума за помощ.

На връщане минах през Александър Ауто,просто за справка...цената беше същата.Това е накратко.За нова част е излишно да се говори.Знам,че поддръжката на Алфата не е евтина и нямам нищо против,но цена като тази е нереална.Остава варианта с втора употреба.Мисля си и друго...дали няма някой кадърен пич,който поправя такива "непоправими" дефекти.Ако хората във Вантотрейд са прави,заради едно скапано реле,което струва сигурно 20 лв.,трябва да се изръся един куп пари.Затова и се обръщам към форума за помощ.
Comment