Известие

Collapse
No announcement yet.

добавка за моторно масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

едно време като си взех опела(кадет) понеже бедни студентски години у австрия му бях взел на промоция за 2.50 евро кастрол за доливане.доста бързо го изгълта колата,беше синтетика някяква.като се прибрах в БГ и шибнах М10Д,хич тогава не ме вълнуваха хидравлични повдигачи,важното беше да е евтино по 2лв/л беше тогава.опела беше на 126 000 за 16 000км за 5 месеца каране не беше барнал маслото.но като изби гарнитурата и отворих главата се наложи да разглобявам подигачите и да ги чистя с корселин.така се бяха спекли,всичко беше на смола вътре.след ремонта Лики-Моли 15/40 работеше толкова тихо,че с кеф си я карах.
    като ме блъснаха и взех фиатчето,вече 4 години само Лики-Моли 10/40.върви като излязла от завода на 12-13 000 го сменям и съм доволен.никакъв шум никакво тракане на повдигачи,дори и студена след първите 10 секунди мотора утихва.
    на алфата като я взех и веднага нов филтър и 10/40 лики-моли.мотора за 1500 изминати км се държи перфектно.
    селения никога,не съм пробвал макар,че са ми го препоръчвали многократно.за сега ползвам лики-то,усетя ли,че има ментаци или шума на мотора се промени след смяна,ще търся нещо друго.за сега това е от моя опит.
    brava 1.4 sx
    alfa 156 1.8

Comment

Working...
    X