И аз ще затъмнявам! Понеже съм двувратка мисля, че при мен няма значение от това дали фолиото се драска или не, защото просто прозорците не се свалят никога или греша!??
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъмни джамци !!!
Collapse
X
-
да така е но с по хубавото фолио задното стъкло ще стане на цяло фолио а не на парчета те се правят по нагревателя но това са предпочитания от вън не си личи но от вътре се вижда каде са снаждани.Ако не те бърка това няма смисъд да дажаш толкова пари.Както си решиш за надиране няма да се надират.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Аз имам останало фолио и ще ви го дам ако ви свърши работа. Фолиото не е лошо, просто онова си е по-хубаво
Цената определено не е ниска, но за мен е по-важен крайния резултат.
Колегата тошко69 може да ти го направи и не се съмнявам, че ще стане читаво. Аз отидох в студио защото задното стъкло на 156 е много обло и трудно за правене и не ми се рискуваше.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
аз не съм работил с такова фолио llumar снощи търсих в гугала да разбера ниакакви цени,как се продава на ролка ли,на квадрат ли,от къде мога да купувам това фолио но нищо не намерих само сервизи които поставят.Колега 50 cent мога ли да те помоля да ми провериш от каде мога да зареждам това фолио и ако си бил там докато ти слагат твоето да ми кажеш ръчно или машинно се поставя.Защото 3М-ското е предимно за машинно.Благодаря ти предварително.Когато имаш време не е спешно.Повечето ми клиенти предпочитат по евтини варианти но трябва да задоволим и интересите на останалите.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеаз не съм работил с такова фолио llumar снощи търсих в гугала да разбера ниакакви цени,как се продава на ролка ли,на квадрат ли,от къде мога да купувам това фолио но нищо не намерих само сервизи които поставят.Колега 50 cent мога ли да те помоля да ми провериш от каде мога да зареждам това фолио и ако си бил там докато ти слагат твоето да ми кажеш ръчно или машинно се поставя.Защото 3М-ското е предимно за машинно.Благодаря ти предварително.Когато имаш време не е спешно.Повечето ми клиенти предпочитат по евтини варианти но трябва да задоволим и интересите на останалите.
Слагаха го без машини, но го нагряваха с пистолет духалка. Мойто задно стъкло го направиха без снадки с едно пърче.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
колеги не ви ли правят проблеми полицаите с затамнени стакла??и аз исам да си го затамня задното стакло ама мисля 4е се заяждат
Comment
-
не колега няма,в правилника нищо не пише за задно стъкло и няма основание на което да се базират за да ти налагат санкция или да те карат да разлепваш,ако са предни врати да,но за останалите изключеноsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от FILIP_MANEV Покажи съобщениеДобре е станало.Моята дойде със затъмнени стъкла и на предните врати от Италия ,но в КАТ ме накара да махна на предните врати голяма борба паднаPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
Абе да ви питам, ако сложа фолио на задния джам, после реотаните ще си работят ли и като се запоти стъклото, ще си го изсуши ли? Евентуално при махане на фолиото след време, реотаните ще пострадат ли?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
работят без никакви ядове,трябва да си сигурен в това,и при махане нищо им няма но зависи как ще го махнеш,аз на моята алфа и сменях фолиото на задното стъкло и всичко си бачка на 6,и на колкото коли съм сменял фолио никой не се е оплакал да не му работят реотанитеLast edited by toshko69; d.m.y г., 00:17.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment