Известие

Collapse
No announcement yet.

Разликата между...1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

@Bobo - много ми се иска да му видя файла на това Браво .... дето не му буксува съединителя
    ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
      Това онова браво дето турбианта е на 2,2 ли е?
      това бераво е онова дето толковва го крият, и вече няколко пъти питам кви толкова му има, ама явно е някаква държавна тайна....

и тая кола небеше ли на Нено.. ?!
      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
        @Bobo - много ми се иска да му видя файла на това Браво .... дето не му буксува съединителя
        Хахахах на много хора им се иска
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщение
          това бераво е онова дето толковва го крият, и вече няколко пъти питам кви толкова му има, ама явно е някаква държавна тайна....

и тая кола небеше ли на Нено.. ?!
          Първо никой не го крие ! Второ ми има му много е бързо И няма никви тайни колата си се движи ако някой иска нещо да каже !
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
            Това онова браво дето турбианта е на 2,2 ли е?
            Ти как го замери
            sigpic

Comment

С кристалната топка го замерих. Нео (или някой друг) беше писал в една тема че е толкова. Също беше писал че правил под 15 секунди на 400 метра с НОВ съединител.
              FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Еми иска им се ..... ти правиш революция в тунинга .... хем много бяга, хем не буксува съединителя
                ex - 147 16v multijet

Comment

По заводски данни на Браво/а 105-кс/200нм оригиналния съединител го дават на максимален товар 270нм.
                  Ако се направи максимално добър тунинг, тоест от 0 до 4000 оборота да държи постоянно тези 270нм, което както знаем е невъзможно, то максималната мощност при 4000 оборота е 151кс.
                  Естествено, ако въртящия момент се задържи до по-високи обороти, то примерно при 4500об, мощността ще бъде около 170кс. Това е топ оф дъ топ с оригинален съединител при абсолютното му максимално натоварване при 4500 оборота и то!
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от bo Покажи съобщение
                    По заводски данни на Браво/а 105-кс/200нм оригиналния съединител го дават на максимален товар 270нм.
                    Ако се направи максимално добър тунинг, тоест от 0 до 4000 оборота да държи постоянно тези 270нм, което както знаем е невъзможно, то максималната мощност при 4000 оборота е 151кс.
                    Естествено, ако въртящия момент се задържи до по-високи обороти, то примерно при 4500об, мощността ще бъде около 170кс. Това е топ оф дъ топ с оригинален съединител при абсолютното му максимално натоварване при 4500 оборота и то!
                    Само да ми обесниш закво ти е съединителя от 0-700 оборота И нещо силно ти куцат сметките ми се струва Имаш ли си на идея в какви условия се товари максимално съединителя ? И нещо тия обороти как ги връзваш с конете се едно електромотор смяташ И да ми кажеш как така изчисляваш колко ще бъде мощността при определени обороти? И още едно въпросче да питам кажи сега колко ще бъде мощността при 6000 оборота ?
                    sigpic

Comment

Еми иска им се ..... ти правиш революция в тунинга .... хем много бяга, хем не буксува съединителя
                      шо тебе нещо яд ли те е,ако искаш ела да го пробваш с твойта кола,ма кат паднеш да не мрънкаш после
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        И още едно въпросче да питам кажи сега колко ще бъде мощността при 6000 оборота ?
                        Много са си верни сметките на BO. Според теб как се смятат коне от Nm, кое не е вярно? При 4000 оборота и 270 Nm имаш точно 151,7 hp, при 4500 имаш 170,7 hp, а при 6000 имаш 227,6 hp. Това при условие че момента е все 270 Nm.

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        бравото ми е на 2.2 бара и не приплъзва
                        Това относно как съм ти мерил турбината, ако става въпрос за една и съща кола. Искам и моята да работи повече от 5 минути на такова налягане
                        FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          шо тебе нещо яд ли те е,ако искаш ела да го пробваш с твойта кола,ма кат паднеш да не мрънкаш после
                          Защо да ме е яд ?
                          Много добре знам и съм пробвал, какво може да се извлече от stock Bravo JTD105 182b4.000 с мап !!!
                          Само, че аз си карам колата всеки ден.

п.с. дай сега като съм 40-50 поста и ..........
                          ex - 147 16v multijet

Comment

Мм това са коне на коляновия вал мисля, принципно е така но с едни хубави загуби по предаването ... абе незнам .. що ли са обаждам .
                            http://hopenhagen.org/

Comment

Защо да ме е яд ?
                              Много добре знам и съм пробвал, какво може да се извлече от stock Bravo JTD105 182b4.000 с мап !!!
                              Само, че аз си карам колата всеки ден.

п.с. дай сега като съм 40-50 поста и ..........
                              ОК успех,но не усмивай труда на хората,които са доказали че с много вещи в тези неща.Като не вярваш,идваш и пробваш
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Добре де, да съм го обидил, да съм се подигравал ?
                                Изказвам мнение, затова е тоз форум.
                                Попитах го да си покаже файла - цяла България го искала, ми за мен не е проблем да си покажа файловете, с които карам колата.

А ти колега Mury, адвокат ли си му ? Или и ти си от мап тийма
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X