Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Веднага ти казвам къде го измислих...Пежо 206 (София Франс Ауто) и Хюндай i30 (ИНД комерс) чисто нови от магазина с найлоните...
    Пък и питай всички майстори от форума (Бобо или Лисан итн..) на колко км казват на клиентите си да дойдат за смяна на масло...Не вярвам да са казали на някого ела след 20 000км.., въпреки, че сипват Селения 20к...

Аз пак ти казвам сменяй си маслото, когато ти душа иска все пак в демократична държава живеем.
    Не искам повече да коментирам въпроса и да разводяваме темата, всеки който прочете и мойто и твоето мнение ще си прецени за себе си кое е най-доброто дали на 10 или на 20 000 да си го сменя...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Веднага ти казвам къде го измислих...Пежо 206 (София Франс Ауто) и Хюндай i30 (ИНД комерс) чисто нови от магазина с найлоните...
      Пък и питай всички майстори от форума (Бобо или Лисан итн..) на колко км казват на клиентите си да дойдат за смяна на масло...Не вярвам да са казали на някого ела след 20 000км.., въпреки, че сипват Селения 20к...

Аз пак ти казвам сменяй си маслото, когато ти душа иска все пак в демократична държава живеем.
      Не искам повече да коментирам въпроса и да разводяваме темата, всеки който прочете и мойто и твоето мнение ще си прецени за себе си кое е най-доброто дали на 10 или на 20 000 да си го сменя...

Последно от мен: точно сервизната информация е на 15 000км. всичко друго е цел за печелене на пари

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
        Последно от мен: точно сервизната информация е на 15 000км. всичко друго е цел за печелене на пари
        Някой си мислят май , че като на километража показва 100 000 и са си толкова .
        Сменяй го на колкото искаш колега , парите са си твои . И тези който ше спештиш от по една смяна по малко и тези които ще дадеш за ремонт.
        Той и италянеца така си ги сменя на 15 000(0) Км и ги праша за БГ .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Някой си мислят май , че като на километража показва 100 000 и са си толкова .
          Сменяй го на колкото искаш колега , парите са си твои . И тези който ше спештиш от по една смяна по малко и тези които ще дадеш за ремонт.
          Той и италянеца така си ги сменя на 15 000(0) Км и ги праша за БГ .
          Kакво значение има италянецо на колко сменя, ти може и с оригиналното масло да си я купиш, това си е късмет. От там нататъка наистина избора за интервала на смяна си е лично на собственика, аз знам на 15 000бензиновите и 12 турбоДизеловите ако са с Селения ТД, ако са с ВР Дизел си е на 15 000км и те

Comment

Working...
          X