Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с боядисване на спир.апарати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На Дупли-Колор спрея е 10лв единия....Водят го термоустойчив и маслоустойчив.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

нз моя беше обикновен, 5 кинта флакона че и остана доста, и няма проблем засега!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ето как става и с четка за рисуване..... и така вече половин година....без никакви проблеми и облепяне с тиксо и т.н.
        Attached Files
        Алфа 156 1.9 JTD

Comment

Ти сцепи мрака бе грацки!
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
            Ти сцепи мрака бе грацки!
            Нали..... направо ги избих
            Алфа 156 1.9 JTD

Comment

как направи надписа? С шаблон ли? И аз мислех да правя тази процедура, ама ме домързя накрая и го оставих без надписи
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Отиваш в някое офисче дето правят рекламни табла,надписи или лепенки и др.такива,казваш какъв надпис искаш с какви размери и какъв цвят на фолиото и те ти го правят за около 10 мин.Плащаш 1,20 за двата надписа пребираш се смъкваш джантите и лепиш без да слагаш сапунена вода ,че залепва след един ден Няма да се притесняваш дали ще падне щото аз вече съм ги изпитал в продължение на половин година и нищо им няма.Трябва само да ти се занимава с щуротии и да имаш свободно време
                Алфа 156 1.9 JTD

Comment

колега браво само мога да кажа, мн добре си се справил, чудесни са, скоро съм решил да ги оправя мойте, ще им лепна по една лепенка след като са боядисани и след това си мислех да запечатам леко с лак, хем да са лъскави и да се запази и боята и лепенката по-дълго!
                  sigpic

Comment

мога да ти дам имам още 4 надписа че ме досрамя да си направя само два попринцип идвам често към Русе, даже мисля че тая алфа съм я виждал пред университета ама не съм много сигурен
                    Алфа 156 1.9 JTD

Comment

дам колега, виждал си я там, от време на време се отбивам да поуча малко, ще е супер щом имаш, имаш лс
                      sigpic

Comment

кога ти е следващия изпитче аз имам една ликвидация но е чак за август но ще се видим и преди това,предполагам
                        Алфа 156 1.9 JTD

Comment

в понеделник имам изпит колега, мерси мн за отделеното време, оценявам го.

п.с. колегата е мн ама мн точен, видяхме се сутринта около 8, мерси отново за жеста, и др път като имаш работа в русе обади се да черпя по една бира, а и да нямаш пак се обади, 0883455175,петър
                          sigpic

Comment

Няма за какво, не се притесняваи.Като доида ако имам време ще ти звънна
                            Алфа 156 1.9 JTD

Comment

Ъпгрейднах малко спирачните апарати, трябваше да свалям джантите за изправяне и реших да ги оправим както си му е реда, ето и снимки:
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Добре, добре - бомба е станало.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X