На Дупли-Колор спрея е 10лв единия....Водят го термоустойчив и маслоустойчив.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с боядисване на спир.апарати
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеТи сцепи мрака бе грацки!Алфа 156 1.9 JTD
Comment
-
Отиваш в някое офисче дето правят рекламни табла,надписи или лепенки и др.такива,казваш какъв надпис искаш с какви размери и какъв цвят на фолиото и те ти го правят за около 10 мин.Плащаш 1,20 за двата надписа пребираш се смъкваш джантите и лепиш без да слагаш сапунена вода ,че залепва след един денНяма да се притесняваш дали ще падне щото аз вече съм ги изпитал в продължение на половин година и нищо им няма.Трябва само да ти се занимава с щуротии и да имаш свободно време
Алфа 156 1.9 JTD
Comment
-
колега браво само мога да кажа, мн добре си се справил, чудесни са, скоро съм решил да ги оправя мойте, ще им лепна по една лепенка след като са боядисани и след това си мислех да запечатам леко с лак, хем да са лъскави и да се запази и боята и лепенката по-дълго!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
в понеделник имам изпит колега, мерси мн за отделеното време, оценявам го.
п.с. колегата е мн ама мн точен, видяхме се сутринта около 8, мерси отново за жеста, и др път като имаш работа в русе обади се да черпя по една бира, а и да нямаш пак се обади, 0883455175,петърsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment