If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то хубаво ама как пак след тази добавка се запуши повече.. немога да разбера.
ами всички гадости с годините на колата, останали по целия път на бензина преди инжекторите, след ползване на тая добавка стигат до тях и остават там, като най-тясно място в системата - и ето ти ефекта!!!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
ами всички гадости с годините на колата, останали по целия път на бензина преди инжекторите, след ползване на тая добавка стигат до тях и остават там, като най-тясно място в системата - и ето ти ефекта!!!
Е де!! Аз пиша да сложа ли каква да сложа , всеки вика слагай тфа онова да я сложих и се пре***х, тогава всичко ама то тфа по лошо било!! И сега какво е спасението викате чистене на дюзи ? Някакви идеи колко пари е да знам , че да не ида и да се оплаша ?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Е де!! Аз пиша да сложа ли каква да сложа , всеки вика слагай тфа онова да я сложих и се пре***х, тогава всичко ама то тфа по лошо било!! И сега какво е спасението викате чистене на дюзи ? Някакви идеи колко пари е да знам , че да не ида и да се оплаша ?
мисля че е 30лв на дюза
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Дайте малко да събудим темата , някой някаква нова добавка , да е пробвал , отзиви? Незнам това чистене 100 лева не мърдат , а добавки бол по 20тина лева?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Тия добавки са за профилактика,ако вече има частично запушване на дюзите най-вероятно няма да ти свъшат работа,така,че отиваи на стенда с ултразвук.
п.п. Незнам колега от колко време я имаш тая кола,ама не би трябвало 100 кинта да ти се виждат много,то за всички марки и модели цената е тази де,но аз я имам от две години и като ми кажат някъде,че отстраняването на даден проблем ще ми струва 100лв. се радвам.
Тия добавки са пълни лайна!
Сега се сещам, че след като сложих такава, Мъри си скъса задника да ми чисти дюзите! Има -няма около четри-пет пъти за две седмици, при все повече влошаващ се резултат. Наложе се да източа точно 23 литра бензин и да го насоча към аграрната част, щото всички говна ги изми, а филтъра се разложи и набута карантиите му в бензиновата рейка!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Това, че е възможно да не вършат работа го приемам, но ако поради някоя добавка се повреди двигател или някоя система, то в по-западните държави собственика на компанията производител ще плаща обезщетения неизброим брой години, че и за децата му ще остане. На бензинов мотор съм сипвал Редекс - ефект никакъв. На настоящата печка слагам Кастрол ТДА и не мисля да спирам. Всеки си решава сам
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Дайте малко да събудим темата , някой някаква нова добавка , да е пробвал , отзиви? Незнам това чистене 100 лева не мърдат , а добавки бол по 20тина лева?
Абе братле, на ЕКО 100 октана това което го зареждаш има точно такава почистваща добавка. Няма нужда да наливаш друга. Този бензин има 3 добавки които ЕКО използва и ги влага. Единствено което можеш да наливаш към този бензин е още от съшия бензин.
Мдааааааам Аз като сложих "новото" маторче, изчистих дюзите на ултразвук и реших друго освен хубав бензин (Шел В повер рацинг) да не бухам в резервоара...
Така, че и аз мисля, че тези добавки са излишни
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Аз съм сипвал доста пъти от червения "редекс" и си мисля, че ако изобщо някоя добавка върши нещо по предназначението си, то това е тая...
Веднъж обаче бях сипал по невнимания количеството което е уж за 2 резервоара цялото в един и когато остана малко бензин (под 1/4) започна да работи неравномерно двигателя - предполагам, че концентрацията на добавката му е дошла в повечко, защото тя не гори като бензина, иначе двигателя беше "легендата" на фиат (браво) 1.6/16в и се оправи като досипах бензин...
По принцип е вярно, че в бензините трябва да си има такива неща, но нищо не пречи да опита човек, 10-на лева струва една бутилка добавка средно...
Comment