колеги днес си писсах с мом4ето да си бартеросваме колите и искам да знам вашето компетентно мнение, на пръв поглед за колата.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...p?t=34262.аз ще давам моят фиат брава 1.9тд.Благодаря на отзовалите се предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от dimovip Покажи съобщениеами аз за лисан чувам добри отзиви, ама като не познавам софия как да го намеря а? писах му лично и ще чакам да ми отговори.благодаря ти колега за съветите.0888515205
Comment
-
колеги разминаха се работите засега , понеже колегата който продава тази кола се оплете в лъжите си , писах му лс от тунинг форума и тои започна да ме убеждава, че друг колега с фиат му предложил бартер и 1500лв за да вземе алфата, обаче аз му пиша тук в този форум и му казвам, ако не стане работата с другата кола, която ще гледа, да се обади.И той ми праща лс да ме пита за каква друга кола съм бил говорил и т.н общо взето ми се струва нещо гнила работа и така.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimovip Покажи съобщение...понеже колегата който продава тази кола се оплете в лъжите си , писах му лс от тунинг форума и тои ...обаче аз му пиша тук в този форум ... той ми праща лс да ме пита за каква друга кола съм бил говорил и т.н общо взето ми се струва нещо гнила работа и така.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment