Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СПЕШНО КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

колеги днес си писсах с мом4ето да си бартеросваме колите и искам да знам вашето компетентно мнение, на пръв поглед за колата.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...p?t=34262.аз ще давам моят фиат брава 1.9тд.Благодаря на отзовалите се предварително

Ми 156ците вървят по 6-7хиляди и нагоре, а тази за 4хил. мисля, че ти е ясно, че доста ядове ще имаш

Comment

цялата работа с цената била защото имала външни забележки, и 2 тампона на стабилизиращата щанга.. в петък ще идвам до софия да я гледам и уж да правиме сделката, дали някой колега компетентен може да доиде на един оглед?

Comment

Ми ако имаш още излизшни пари, аз бих си взел кола за 4к и да я съжива, повече от 4к още няма как да дадеш. Иначе ако си вземеш за 8к, пак може да имаш ядове. Най-добре я закарай на майстор и виж той какво ще ти каже.
        Last edited by soldier; d.m.y г., 11:59.

Comment

ами то ще се ходи на майстор, ама като не познавам никой в софия..

Comment

в тази част на форума има доста майстори и си избери някой
            Last edited by soldier; d.m.y г., 11:58.

Comment

ами аз за лисан чувам добри отзиви, ама като не познавам софия как да го намеря а? писах му лично и ще чакам да ми отговори.благодаря ти колега за съветите.

Comment

Първоначално публикувано от dimovip Покажи съобщение
                ами аз за лисан чувам добри отзиви, ама като не познавам софия как да го намеря а? писах му лично и ще чакам да ми отговори.благодаря ти колега за съветите.
                Вместо да му пишеш лични виж тел.му ги има в подписа и се разбери с него.
                0888515205

Comment

КОлега, ако идваш към София утре до към 18ч съм свободен и мога да те заведа при Лисан...Къде е колата (в кой квартал), която ще гледаш???
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

колега в петък ще съм в софия.. ще ти звънна все пал.и на лисан ще звънна

Comment

КОлега в петък няма да съм в София...Писах ти ЛС и горе долу подробно ти обясних как да стигнеш до ЛИСАН
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

колеги разминаха се работите засега , понеже колегата който продава тази кола се оплете в лъжите си , писах му лс от тунинг форума и тои започна да ме убеждава, че друг колега с фиат му предложил бартер и 1500лв за да вземе алфата, обаче аз му пиша тук в този форум и му казвам, ако не стане работата с другата кола, която ще гледа, да се обади.И той ми праща лс да ме пита за каква друга кола съм бил говорил и т.н общо взето ми се струва нещо гнила работа и така.

Comment

Първоначално публикувано от dimovip Покажи съобщение
                          ...понеже колегата който продава тази кола се оплете в лъжите си , писах му лс от тунинг форума и тои ...обаче аз му пиша тук в този форум ... той ми праща лс да ме пита за каква друга кола съм бил говорил и т.н общо взето ми се струва нещо гнила работа и така.
                          Може и да не е гнила работата, просто човека, ако води по-голяма кореспонденция... и се случват обърквания.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                          X