Да с реплейсмънт съм. Той по-рядко ли се чисти или пак на такъв пробег , че не съм го махал да гледам колко е мръсен
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маслен спрей за въздушен филтър
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Момчета, я ме светнете да не стане някое недоразумение.
По-добре да сменя въздушния филтър или да го изпера?
За първи път чувам, че се пере. Само за спортните филтри ли става дума или за всички? Аз се бях засили да купувам филтър, ама реших първо да прочета и изненадаааа... Голям съм невежа и ще разчитам на отговорите ви. Простете!Alfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99
Comment
-
Само за спортните.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от parno Покажи съобщениефилтъра може да го измиеш с меглио и топла водичка , след като изсъхне го пръскаш със спрей за филтри смазващ или вд40Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщениеАз пък съм доволен от почистващия препарат. Добре си го изчисти. Пък и не отиде много. Просто използвах много плитък съди го въртях в него докато падне мръсотията.
мъка мъка...
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Да не пиша нова тема : Искам да попитам хората с Реплейсмънт дали усетиха разлика в звука на колата след слагането на спортния филтър? За конусите знам, че звука става по-приятенЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеСамо се чудя наистина ли има такива дебилски изпълнения ??? може ли да дадеш 100+ лв за филтър и после да са скатаваш за 30-40?мъка мъка...
FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДа не пиша нова тема : Искам да попитам хората с Реплейсмънт дали усетиха разлика в звука на колата след слагането на спортния филтър? За конусите знам, че звука става по-приятенИ във вървеното се усети разлика - поотпуши се в ниските обороти - направо върви сама. Слагай, не му мисли
Между другото по темата с чистенето - трябва ли да е много мръсен филтъра преди чистене, защото моят като отворих беше почти като нов, а съм минал около десетина хиляди километра? Филтъра е JR replacement.Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06
Comment
-
Първоначално публикувано от JK Покажи съобщениеДа, усетисе - особенно при високите обороти. Много е приятно, напрово ти прави кеф да си я натискашИ във вървеното се усети разлика - поотпуши се в ниските обороти - направо върви сама. Слагай, не му мисли
Между другото по темата с чистенето - трябва ли да е много мръсен филтъра преди чистене, защото моят като отворих беше почти като нов, а съм минал около десетина хиляди километра? Филтъра е JR replacement.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениети отдолу погледна ли го - и срещу светлината - да видиш колко е цапан за 10к км!?Но като цяло беше доста чист. Ще взема това лято да го прегледам и да взема да почистя дроселовата клапа профилактично
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06
Comment
Comment