Известие

Collapse
No announcement yet.

Пране на седалки с какво.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
    Именно - за да не ти се мокри гъзеца 2 седмици и да не пада тавана върху тебе, хората са измислили пяна - пръскаш и забърсваш с кърпа. Тези обезмаслители не знам защо ги препоръчвате - става въпрос за текстилна тъкан, а не за загорялата ви тенджера и мазната фурна.
    Пране, търкане, плакнене с вода...за чорапи и гащи става
    Предлагам обезмаслител защото при много коли "нов внос" които съм прал лично ме е спасявал при ситуации за които не искам да си припомням.Става дума ако има зацапано със - сокове, храни, мазничко макар, че се представя отлично и при всички замърсявания.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
    .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщение
      Предлагам обезмаслител защото при много коли "нов внос" които съм прал лично ме е спасявал при ситуации за които не искам да си припомням.Става дума ако има зацапано със - сокове, храни, мазничко макар, че се представя отлично и при всички замърсявания.
      Ясно. То наистина зависи от петната. Ако са някакви мазнотии, обезмаслител може би ще нужен. Апропо, вчера изчистих петно на тавана с обикновена мокра кърпичка. Мацнато беше със силконов спрей, с който бях пръскал гумените уплътнения на вратите за през зимата. Изчисти се без никаква следа.
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Намокриш ли обилно седалка с вода няма изсъхване - вътре всичко ръждясва. Не се прави така
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

а някой да препоръча препарат за измиване на кожа,защото моя само я полира и става лъскава
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
            а някой да препоръча препарат за измиване на кожа,защото моя само я полира и става лъскава
            Никой ли няма кожен салон или е тайна с какво я измивате
            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
            Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
              Никой ли няма кожен салон или е тайна с какво я измивате
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...675#post397675
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                Питам за препарат за измиване а не за полиране и омекотяване,защото вече имам такъв
                ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                Продавам Алфи на части!

Comment

Какъв има ти.. (марка) ?

Иначе това на търтала с четката го ползвам и аз за корите на вратите и тавана Добре се справя...Миналата седмица изчистихме със същия препарат един много зацапан салон на едно АУДИ А3...Стана почти като нов, а и самите седалки миришат на прано дори и до днес...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    На TurtleWax има един спрей с четка върху него. Пуска пяна и търкаш. Маха мръсотията напълно.
                    И аз си взех TurtleWax ефекта е невероятен и става за 20 мин!Пръснах изтърках пуших една цигара подсуших и светна а салона беше отвратително мърляв и миришеха седалките!
                    Fiat Punto 1.2 75 ELX
                    EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                    EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                    EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Какъв има ти.. (марка) ?

Иначе това на търтала с четката го ползвам и аз за корите на вратите и тавана Добре се справя...Миналата седмица изчистихме със същия препарат един много зацапан салон на едно АУДИ А3...Стана почти като нов, а и самите седалки миришат на прано дори и до днес...
                      Turtle wax-пише за почистване и омекотяване на кожената тапицерия на автомобила.
                      Обаче мърсотията си остава....?
                      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                      Продавам Алфи на части!

Comment

хммм аз имам същото и си ми върщи перфектна работа?! Ще взема като свърши моето (скоро) на СОНАКС да пробвам и техните препарати и ще ти пиша за инфо
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

хммм аз имам същото и си ми върщи перфектна работа?! Ще взема като свърши моето (скоро) на СОНАКС да пробвам и техните препарати и ще ти пиша за инфо
                          Моята кожа е светла и си личи всичко по нея
                          когато я купих беше много мръсна и я изчистих с меглио и стана като нова,обаче ме е страх да не и стане нешто от често миене с толкова силен обезмаслител,за това ще се радвам на други предложения и инфо
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Дайте малко акъл откъде може да се купи въпросния TyrtleWax, или предложените от колегата Pepo-MAFRA и AREXONS
                            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Търтъла от ПРАКТИКЕР, Мосю Бриколаж, ХИТ, Бензиностанции ЛУКОЙЛ...итн

FIAT Coupe 16VT

Comment

Търтъла от ПРАКТИКЕР, Мосю Бриколаж, ХИТ, Бензиностанции ЛУКОЙЛ...итн
                                Данке вери мач
                                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Working...
                                X