Първоначално публикувано от Pepo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пране на седалки с какво.
Collapse
X
-
sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
-
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщениеПредлагам обезмаслител защото при много коли "нов внос" които съм прал лично ме е спасявал при ситуации за които не искам да си припомням.Става дума ако има зацапано със - сокове, храни, мазничко макар, че се представя отлично и при всички замърсявания.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеа някой да препоръча препарат за измиване на кожа,защото моя само я полира и става лъскаваsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеНикой ли няма кожен салон или е тайна с какво я измивате164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Какъв има ти.. (марка) ?
Иначе това на търтала с четката го ползвам и аз за корите на вратите и таванаДобре се справя...Миналата седмица изчистихме със същия препарат един много зацапан салон на едно АУДИ А3...Стана почти като нов, а и самите седалки миришат на прано дори и до днес...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНа TurtleWax има един спрей с четка върху него. Пуска пяна и търкаш. Маха мръсотията напълно.Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКакъв има ти.. (марка) ?
Иначе това на търтала с четката го ползвам и аз за корите на вратите и таванаДобре се справя...Миналата седмица изчистихме със същия препарат един много зацапан салон на едно АУДИ А3...Стана почти като нов, а и самите седалки миришат на прано дори и до днес...
Обаче мърсотията си остава....?sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениехммм аз имам същото и си ми върщи перфектна работа?! Ще взема като свърши моето (скоро) на СОНАКС да пробвам и техните препарати и ще ти пиша за инфо
когато я купих беше много мръсна и я изчистих с меглио и стана като нова,обаче ме е страх да не и стане нешто от често миене с толкова силен обезмаслител,за това ще се радвам на други предложения и инфоsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТъртъла от ПРАКТИКЕР, Мосю Бриколаж, ХИТ, Бензиностанции ЛУКОЙЛ...итн146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
Comment