Известие

Collapse
No announcement yet.

Фирмен Сервиз Алфа Ромео ВАРНА

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами всъщтност когато болта се е скъсал, ремъка е изпаднал и буталата са нахлули в главата и тъй като това се е случило със 120 км/час самата глава е пукната. Хората от сервиза са много коректни, пратиха ми снимки на главата.....
    сега ще се взима 2-ра употреба и ще се сменя.
    ако някои мине да види какво става - нека ми пише.......
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

След като и главата е за смяна и предвид годините на колата, няма ли да е по-оправдано финансово да се сложи цял друг двигател и само да се ревизира?
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ще пропусна целия двигател, имам планове за GT, които се отлагат във времето, но не чак толкоз......
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Взех си колата тази седмица.
          Направена е, но не остана и без изненади - климатикът не работи. За сега се смята, 4е фреонът е изтекъл. Другата седмица ще ходя да се види какво е.
          За двигателя незнам какво да кажа - стува ми се по-шумна от преди.
          Малко соленичко ми излезе, доста над първоначалните сметки, но какво да се прави..... Поне колата си е тук.....

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
            ...Малко соленичко ми излезе, доста над първоначалните сметки, но какво да се прави...
            "Безсолен' основен ремонт на дизел по принцип няма Аз затова подхвърлих идеята за двигател 2-ра ръка
            _______
            146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              "Безсолен' основен ремонт на дизел по принцип няма Аз затова подхвърлих идеята за двигател 2-ра ръка
              ами сигурно е така, но усложненията за мен дойдоха от факта, че колата беше на 500 км и не можах да проконтролирам нещата изкъсо......

Comment

Аз просто констатирам. Далеч съм от мисълта постфактум акъл да ти давам . Идеята ми е, че ако някой някога има проблеми в града и помоли за помощ, винаги ще се намери кой да се отзове, да даде насоки - било то за сервиз, части или други подобни. Достатъчно е само да сподели болката си във форума или по някакъв начин да се свърже с някой от местните сектанти

Пожелавам ти със здраве и безаварийно да си търкаляш автомобилчето занапред
                _______
                146 JTD - ex

Comment

Нещо друго казаха ли ти? Някакви забележки?
                  До колкото виждам тука е правена "смляна" глава, това според мен не би имало нищо общо с климатика.

Comment

Първоначално публикувано от Gedore Покажи съобщение
                    Нещо друго казаха ли ти? Някакви забележки?
                    До колкото виждам тука е правена "смляна" глава, това според мен не би имало нищо общо с климатика.
                    главата я смених с друга - 2-ра употреба. Изглежда системата се е разхеметизирала при работата по двигателя, друго обяснение нямам, защото в системата има въздух, а не фреон. Не са ме дали обяснение по този въпрос. Както и да е - ще си напълня климатика, това поне е лесно

повече ме притеснява, че колата е много по-шумна от преди, даже се случва да задейства аларми на колите, това преди не се е случвало.....

Comment

Възможно е след смяната на главата да духа от гарнитура на колектора и затова да е така шумна. Едвеа ли е нещо така сериозно
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

Working...
                      X