Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръководство - диагностика с VAG COM и Unidiag под Windows

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
    Вече има кракната версия на FES-3.4.1
    Който желае мога да му споделя линк да си я изтегли, понеже ако го кача тук ще го изтрият.
    Вече не очаквай помощ във форума поне от мен, но предполагам и от много други.

ФЕС не е скъпо решение за диагностика и според мен не бива да се ползва кракнатата версия просто от уважение към Яни и неговия труд.

Ако си питал нещо във форума и не съм ти помогнал лично аз от сега да знаеш, че няма и да го направя. Айде дано тази програмка ти оправи колата.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Вече не очаквай помощ във форума поне от мен, но предполагам и от много други.

ФЕС не е скъпо решение за диагностика и според мен не бива да се ползва кракнатата версия просто от уважение към Яни и неговия труд.

Ако си питал нещо във форума и не съм ти помогнал лично аз от сега да знаеш, че няма и да го направя. Айде дано тази програмка ти оправи колата.
      На същото мнение. Трябва да ценим труда на другите, за да ценят и те нашия. Аз не харесвам цената на мултиинтерфейса и затова не го купувам - щракам си с ключетата
      Last edited by NightRider; d.m.y г., 14:11.
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

• Пф. все едно, някой няма да си го намери ако потърси ...
        Добре щом се сърдите, няма да го споделям с никого !

Сега очаквам и вие да си върнете думите назад.
        Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

• Изстрелян куршум можеш ли да го върнеш обратно в заряд? Съжалявам, но човек трябва да мисли преди да предприеме действие. Особено когато става въпрос за нещо неше. Вместо да го защитим, какво правим?

Comment

• Е хайде, вие го ударихте прекалено много на съвест. Не че защитавам подобни действия и постове, ами напротив (в други форуми даже е залегнало в правилата и подобни постове като на колегата flipz веднага биват трити и се раздават наказания), но това тук е преиграване, защото бас ловя, че всички ползваме маса незаконен софтуер, както и филми и музика по компютрите си, но тези неща ги приемаме като "нормални", а те не са. В крайна сметка интелектуалния труд си е интелектуален труд и той не може да се дели на наш, ваш и пр. Така че нямаме никакво право да бъдем съдници на колегата.
            Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:22.
            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
              Е хайде, вие го ударихте прекалено много на съвест. Не че защитавам подобни действия и постове, ами напротив (в други форуми даже е залегнало в правилата и подобни постове като на колегата flipz веднага биват трити и се раздават наказания), но това тук е преиграване, защото бас ловя, че всички ползваме маса незаконен софтуер, както и филми и музика по компютрите си, но тези неща ги приемаме като "нормални", а те не са. В крайна сметка интелектуалния труд си е интелектуален труд и той не може да се дели на наш, ваш и пр. Така че нямаме никакво право да бъдем съдници на колегата.
              Батко, ние защитаваме интелектуалния труд на колега, а не на някой мастодонт. Има разлика, нали? Чети по-внимателно
              И не забравяй, че той ти дава и безплатно да ползваш много функции, полезни да си решиш проблеми. Само сервизните са платени
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                Батко, ние защитаваме интелектуалния труд на колега, а не на някой мастодонт. Има разлика, нали? Чети по-внимателно
                И не забравяй, че той ти дава и безплатно да ползваш много функции, полезни да си решиш проблеми. Само сервизните са платени
                Аз чета много добре и знам много добре какво предлага, защото съм му един вид клиент, тъй като ползвам платено копие на софтуера му. Тук говоря за друго-щом има правила, те трябва да важат за всички и да се спазват от всички, защото в противен случай говорим за двоен стандарт. Няма "бели", няма "черни", няма "жълти". Като не те кефят мастодинтите, има напълно безплатен, с отворен код софтуер - мини изцяло на такъв и тогава съди хората.
                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                  Аз чета много добре и знам много добре какво предлага, защото съм му един вид клиент, тъй като ползвам платено копие на софтуера му. Тук говоря за друго-щом има правила, те трябва да важат за всички и да се спазват от всички, защото в противен случай говорим за двоен стандарт. Няма "бели", няма "черни", няма "жълти". Като не те кефят мастодинтите, има напълно безплатен, с отворен код софтуер - мини изцяло на такъв и тогава съди хората.
                  А мастодонтите спазват ли правила?
                  Тук се напълни с кракнати версии на ФЕС
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

• Колеги попрочетох ,отгоре, отгоре темата и искам да питам ето туй нещо http://programatoribg.com/vagcom/index.htm ще свърши ли работа за да си правя диагностика на колата от подписа . Гледам ,че е пълен комплект, диск с драйвери , софтуер ,упътване и няква гаранция . (видал съм линка от началото на темата)
                    Нов съм в тази област, даже незнам и като го взема много, много какво ще гледам, ама всеки се учи ,та още някое мнение ще ми от полза за това дали си заслужава горният продукт.
                    Поздрави .
                    156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
                      Колеги попрочетох ,отгоре, отгоре темата и искам да питам ето туй нещо http://programatoribg.com/vagcom/index.htm ще свърши ли работа за да си правя диагностика на колата от подписа . Гледам ,че е пълен комплект, диск с драйвери , софтуер ,упътване и няква гаранция . (видал съм линка от началото на темата)
                      Нов съм в тази област, даже незнам и като го взема много, много какво ще гледам, ама всеки се учи ,та още някое мнение ще ми от полза за това дали си заслужава горният продукт.
                      Поздрави .
                      Ще ти върши, само за двигателя. За другото ще ти трябва превключване на краката
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

• Абе да ви питам - каква е подредбата на пиновете в буксата на кабела?
                        Щото гледах една схема в уикипедия и там номерата на пиновете са в посока от ляво на дясно.

1 2 3 4 5 6 7 8
                        9 10 11 12 13 14 15 16

Ето в този вид я дават.

А при мен е обратно, изглежда ето така:

8 7 6 5 4 3 2 1
                        16 15 14 13 12 11 10 9
                        В смисъл поне това е написано на самата букса под пиновете.
                        Като гледам и къде са спойките отзад на самите пинове, по мойта номерация са на 4,5,7,13,15,16. На тези пинове има спойки (не знам дали всичките са валидни, ама по другите няма следа от запояване).
                        Та мисълта ми е, сега като искам да си вържа пин 3 със пин 7 за да си закача airbag-a, коя номерация да гледам?
                        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• И двете са верни. Просто първото се отнася за мъжката букса (тази на колата) а второто за женската (тази на кабела).

Comment

И двете са верни. Просто първото се отнася за мъжката букса (тази на колата) а второто за женската (тази на кабела).
                            Tо не стааа само с ядене,треее и акъл
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И двете са верни. Просто първото се отнася за мъжката букса (тази на колата) а второто за женската (тази на кабела).
                              Ясно, мерси!
                              Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Колеги да попитам този кабел гледам е с превключвател дали пиновете отговарят за да мога да се чете Еърбега и АБС без да го преправям?
                                http://prodavalnik.com/interfeys-kab...i-dr-i20213471
                                EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                                Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                                Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Working...
                                X