Известие

Collapse
No announcement yet.

Акумулатор препоръки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Акумулатор препоръки

Здрашейте,
    развали ми се акумулатора и съответно следва да си купя нов... та препоръчайте ми марка и т.н до сега бях с нщкакъш оригинален на нисан 60амперчаса за сега съм се спрял на марката Ексайд защото за Бош чувам доста не добри отзиви..... та кажете си и вие мнението, препоръчайте нещо и т.н.
    Мерси предварително
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Препоръчвам ти Бош 63 Ач, 630 А пусков ток, Силвър плюс технология S5, 3 години гаранция и 58 гаранционни сервиза в цялата страна. За Ексайт нищо хубу не съм чул. И сервизи не знам да имат... Май отговорих изчерпателно.

Comment

Аз лично съм с акумулатор Банер,който е Австрийски и съм много доволен и е по-евтин от Бош.Аз ти го препоръчвам.
      Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
      The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
        Здрашейте,
        развали ми се акумулатора и съответно следва да си купя нов... та препоръчайте ми марка и т.н до сега бях с нщкакъш оригинален на нисан 60амперчаса за сега съм се спрял на марката Ексайд защото за Бош чувам доста не добри отзиви..... та кажете си и вие мнението, препоръчайте нещо и т.н.
        Мерси предварително
        И аз ти препоръчвам Ексайд, аз съм с такъв, от Италия, както е внесена, няма проблеми втора година, а на вид не е много новАз пък съм чувал, че това е много добра марка и опита ми показва същото.Всеки български ще ти изкара 4-5 години, въпроса е дали ще изкара 6 и нагоре.

http://www.didi94.com/batteries/exide/batteries.htm
        Ето сайт за тях има и марките автомобили, за бензина 60 амперчаса е числото,
        те и и от същия сайт и сервизите за тях, ако ми се скапе старият пак ще си взема такъв.

http://www.didi94.com/batteries/contacts.htm не съм ги броил ама са бая май над 60 сервизни центрове има
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:42.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от niki-25 Покажи съобщение
          Аз лично съм с акумулатор Банер,който е Австрийски и съм много доволен и е по-евтин от Бош.Аз ти го препоръчвам.
          Мареата ми беше с Банер, 4 години не съм го свалял даже, няколко пъти съм въртял до припадък, сега пак ми изпадна един и ще го запазя за себе си......не ги знам какви са, но са много арни......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Доскоро бях с - алфа ромео 60Ач, а сега съм с - гигават 72 Ач.... Доволно...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Аз съм с "Ексайд", подлагал съм го на много натоварвания и премеждия и е отличен, препоръчвам горещо.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз съм с Варта. Много съм доволен!

Comment

На старата дизелова кола изкарах 7 години с един МонБат. Сега пак си взех такъв.
                  Last edited by nblagoev; d.m.y г., 17:39.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                  Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                  Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                  Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                    На старата дизелова кола изкарах 7 години с един МонБат. Сега пак си взех такъв.
                    МонБат , но да не е сух необслужваем , че направих тази грешка и много съжелявам

За Ексайд и Варта все хубави неща съм чувал ...
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Е добре ама Вие коментирате само за бензиновите...Моят не съм го сменял и май като го гледам няма и да е скоро, но като видях темата и слезнах долу да видя какъв и направо се шашнах 95 Аперчаса От ден на ден се обеждавам че тоя двигател Алфа са го взели от някой бус ...

Та какъв ще препоръчате на нас дизелаците
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз лично ползвам Искра от около 3 години - необслужваем и съм доволен. Бош има доста ментета и според мен не си струва.
                        А и като цяло поне едно нещо да има в тази кола произведено в България.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Моята е дизеларка колега, с ексайд съм, непомня 70 амперчаса ли беше или малко повече ще излъжа, и си е ок, забравял съм габарити, музика да свири и си пали, нема грижа, и е на няколко годинки, от италия дойде с него!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Моята е дизеларка колега, с ексайд съм, непомня 70 амперчаса ли беше или малко повече ще излъжа, и си е ок, забравял съм габарити, музика да свири и си пали, нема грижа, и е на няколко годинки, от италия дойде с него!
                            Сигурно е 72 Амперчаса, иначе и мойта си е все още с този от Италия
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                              МонБат ... сух необслужваем ...
                              шо шо?
                              Къде па си виждал сухи акумулатори на Монбат?

Аре, няма да коментирам колко са "необслужваеми", ама 101% не са сухи
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X