Известие

Collapse
No announcement yet.

Акумулатор препоръки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Преди 5 години с баща ми взехме два необслужваеми монбата 56Ач.Неговият умря това лято, а моя тази зима ме хвана страх, да не здаде багажа, че има признаци и си взех Гигават на Бош. Като цена-качество мисля ,че е най-добре. Взех го за 120лв с лека отстъпка от колега. 2 години гаранция , без да е нужно да се презаверява през някакви месеци.Ако пък даде някакъв дефект сервизи на БОШ под път и над път
    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

аз ще направя само малка "забележка" .. хубаво ще е да казвате освен марките акумулатори и какви пари сте ги взели за да може евентуално всеки да си прави сметката.
      sigpic
      BMW e39 525tds PA4492BH
      Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
      Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

Първоначално публикувано от v1play3r Покажи съобщение
        аз ще направя само малка "забележка" .. хубаво ще е да казвате освен марките акумулатори и какви пари сте ги взели за да може евентуално всеки да си прави сметката.
        Ами 100 амперчасовия Монбат мейнтетътс фрий го взех около 200 лв от магазина на ул. Мати Рубенова. 75 амперчасовия го взех за около 170-180 от един гумаджия, но не помня точно - беше преди 2 г.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Аз на моята съм със Варта 60 ампер часа и 510 или 560 стратов ток около 2години на цена от 150лв.Много съм доволен от него,преди това съм сменил поне 2,3 акумолатора

Comment

Гигават от Бош.За Монбат не ща да чуя.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
              Доскоро бях с - алфа ромео 60Ач, а сега съм с - гигават 72 Ач.... Доволно...
              Аз също карам с Алфа Ромео акумулатор и на него отстрани пише EXIDE .. като я купих колата , окото на акумулатора беше черно.... ми 2 зими минаха .. колата я карам всеки ден и още е жив ........ така че мнението ми за EXIDE е УНИКАЛНО ДОБЪР .. преди години имахме Хлопел Астра.. беше с варта ... за 4 години
              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Моя оригиналния Алфа Ромео или EXIDE не можа да изкара и 3 год на 159-ката.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Много зависи живота на акумулатора от режима на каране на колата и съвестта на собственика. Аз мога да скапа акумулатор Бош за по- малко от 2 години, както мога да изкарам с Монбат над 5 години...
                  Lexus IS200

Comment

Working...
                  X