Известие

Collapse
No announcement yet.

Маслата YACCO

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маслата YACCO

Здравейте Колеги,
    имах удоволствието да се запозная с официалният представител на тези масла за БГ и чесно казано съм доста очарован от представения от него продукт.

Та конкретно : използвали ли сте го във Вашите Алфи?За и против.
    Аз лично мисля да го пробвам следващия път.

Ако Ви интересува мога да помогна със спецификация за съвместимост Selenia->Yacco.

Поздрави

И аз съм чувал само добри думи за YACCO, обаче честно да си кажа все още не съм готов да изневеря на ереса Селения, защото до сега вода не ми е подлял.
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

И как точно те очарова този продукт?
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

!!!

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        И как точно те очарова този продукт?
        1.Ценово.
        2.Selenia се прави от употребено масло (разбира се пречистено по много нови технологии).Yacco от чист петрол.Няма застоялост на продукта,защото завода е малък и общо взето работи "по заявка".
        3.Постигнати резултати
        4.Няма го под път и над път - това е най-незначимия довод

Comment

Първоначално публикувано от Alffa Покажи съобщение
          1.Ценово.
          2.Selenia се прави от употребено масло (разбира се пречистено по много нови технологии).Yacco от чист петрол.Няма застоялост на продукта,защото завода е малък и общо взето работи "по заявка".
          3.Постигнати резултати
          4.Няма го под път и над път - това е най-незначимия довод
          Доста интересни аргументи!
          Това за Селенията сигурен ли си?
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Доста интересни аргументи!
            Това за Селенията сигурен ли си?
            Имайки впредвид , че момчето нямаше за цел да ми "пробута" този продукт , просто подхванахме приятелски разговор и така от дума на дума реших да попитам и тук във форума дали сте запознати с марката Yacco.Като в никакъв случай не каза нищо против Selenia даже напротив.
            Аз лично бих го пробвал , но ще изчакам още малко за Вашите впечатления

Comment

Колега, не е лошо да понаучиш малко повече за маслата. Това няма да стане от обясненията на "някой разбирач", много си далеч от истината. Изобщо не си наясно за какво говориш, а си тръгнал да агитираш
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ФЕРАРИСТ-а кара само с въпросното масло (Уассо) и е предоволен... Цената му наистина е много примамлива...Единственото, което примерно би ме разколебало да взема такова масло е това да не би случайно да попадна на МЕНТЕ Та в момента съм пред дилема дали да взема от Бате Венци Аджип (доказан произход) или Уассо и да слагам главата в торбата
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не ми е познато това масло.

Само мога да кажа че вече няма да сложа Селения.Или поне не и купена от България.

Вече пробвах AGIP 10W40 и съм доволен. Сега пак си взех AGIP ,но синтетика 5W40
                  Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                  Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

!!!

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Колега, не е лошо да понаучиш малко повече за маслата. Това няма да стане от обясненията на "някой разбирач", много си далеч от истината. Изобщо не си наясно за какво говориш, а си тръгнал да агитираш
                    1.НЕ АГИТИРАМ
                    2.Чел съм доста , затова се допитвам и тук.
                    3.Като не съм наясно за какво говоря,освен го обясни за да знам какво да говоря.
                    4.Повярвай - колкото и да четеш практиката показва друго

П.С.Просто попитах за мнение ти сега ще ме изкараш , че едва ли не неговата продажба ми е основна дейност

---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    ФЕРАРИСТ-а кара само с въпросното масло (Уассо) и е предоволен... Цената му наистина е много примамлива...Единственото, което примерно би ме разколебало да взема такова масло е това да не би случайно да попадна на МЕНТЕ Та в момента съм пред дилема дали да взема от Бате Венци Аджип (доказан произход) или Уассо и да слагам главата в торбата
                    Благодаря Колега за положителното мнение

Гарантират , че е произведено само и единствено в завода във Франция , зад която гаранция стои някакъв специален стикер.Чесно казано мисля да го пробвам.

Comment

Абе нещо не им откривам сайта на тези (освен този на вносителя за БГ, де)
                      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

!!!

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                        Абе нещо не им откривам сайта на тези (освен този на вносителя за БГ, де)
                        www.yacco-bulgaria.com

www.yacco.com

Comment

виж тук....http://www.yacco.com/

Comment

Първоначално публикувано от Alffa Покажи съобщение
                            Гарантират , че е произведено само и единствено в завода във Франция , зад която гаранция стои някакъв специален стикер.Чесно казано мисля да го пробвам.
                            Ако ще е френско масло, избирам Total
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

абе как ги разбирате тези разлики с маслата не ми е много ясно.Според мен и М10D да сложиш пак ще е много трудно да направиш разлика в работата на мотора.Успех в избора на масла но мисля че темата е малко несериозна.
                              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Working...
                              X