Известие

Collapse
No announcement yet.

Маслата YACCO

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кой не внимава в час?

Супер интересна тема сте подхванали, ама нещо не ми се връзва в тоз раздел...

Местя...

Comment

Ооо, тези непременно ще ги слагам. Както казваш усета си е усет, ама друго си е да видиш черно на бяло как стоят нещата.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
        ...още повече, че самите тялянци си смениха спецификациите относно маслото в по-новите модели на 156...
        Понеже смениха и двигателите, но и не само заради това
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Карам с Yacco от две години за които съм навъртял около 50 000 км. Нямам никакви оплаквания. Сменям масло на 10-11 000 км. Обикновено ми се налага да долея около 300-400 мл. за тези 10 000 км. Колата ми е 2.0ТС 2000г.
          Алфа Ромео 156 2,0

Comment

на Бравото след гаранцията ще слагам Yacco
            това едно от малкото масла на пазара (броят се на пръстите на едната ръка), което напълно отговаря на изикванията на ФИАТ за моя мотор

----------------------------
            FIAT Bravo във Facebook

Comment

Първоначално публикувано от Sev Покажи съобщение
              това едно от малкото масла на пазара (броят се на пръстите на едната ръка), което напълно отговаря на изикванията на ФИАТ за моя мотор
              Които са?
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

На изискванията на твоя мотор има поне 30 масла на българския пазар, които отговарят Незнам защо така си заблуден

Иначе продължавай да пишеш в темата за Браво във фиат форума...Много малко са колегите които са редовни вътре, а има толкова интересни неща
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

чак толкова заблуден не съм
                  маслото освен 5W-40, трябва да отговаря на АСЕА С3...т.е. новата LOW SAPS технология

FIAT Bravo във Facebook

Comment

чак толкова заблуден не съм
                    маслото освен 5W-40, трябва да отговаря на АСЕА С3...т.е. новата LOW SAPS технология

Тоест това не означава, че няма такива масла, а просто все още не са извадили парите за сертификатите трудно ги събират нещо Иначе всички от големите си отговарят...Друг е въпроса какво реално се слага в колата в България в официалните сервизи и дилъри...

Иначе Якоооо си е яко масло
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

е, това вече си е тяхна работа...аз гледам етикета и тогава купувам

за официалните вносители - АутоИталия, за всеобщо учудване слагат масло отговарящо на изискванията

FIAT Bravo във Facebook

Comment

е, това вече си е тяхна работа...аз гледам етикета и тогава купувам

за официалните вносители - АутоИталия, за всеобщо учудване слагат масло отговарящо на изискванията
                        Те не слагат ли Кастрол?
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

да
                          обаче поне за бензиновите отговаря на АСЕА С3 - това е което искат от ФИАТ

...днес с представители на Yacco договорихме отстъпка за ФИАТ форума
                          същото може да стане и за Алфа форума
                          който желае нека се свърже с мен, за да му дам телефона на човека за разговори

FIAT Bravo във Facebook

Comment

Благодаря на Спечелист,че ми натресе тая чисто спамерска тема!Въпроса е обсъждан на дълго и на широко и си има тема за маслата!
                            Понеже темата тръгна ,като чисто рекламна,за глупостите не говоря,ще и ударя ключа.
                            Ще цитирам един професор от Миланския Университет,мир на праха му:бензин слагайте,от където ви се иска,но масло само това,което го дава производителя на мотора.Преди да се одобри едно масло се правят десетки хиляди тестове.Качествата му се определят и от оборотите и от натоварването и от материала на коляновия вал и на цилиндрите и на буталата и на още една поредица от дреболии!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                            X