Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов софтуер за връзка с ECU - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пичове незнам дъли не е писано назад ама си купих ELM 327 1.5a от склад 66 и неможех да нулирам сервизирането на маслото на една 147ца. разпоих кондензатор R2 от платката на елм-а и стана. то тва си е указано в сайта на мултиекускана.
    Last edited by tur4in; d.m.y г., 01:05.
    JTD 105+

Comment

• Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
      пичове незнам дъли не е писано назад ама си купих ELM 327 1.5a от склад 66 и неможех да нулирам сервизирането на маслото на една 147ца. разпоих кондензатор R2 от платката на елм-а и стана. то тва си е указано в сайта на мултиекускана.
      При версия 1.4 го няма проблема и си правиш всичко спокойно.Имам такъв,само дето по-трудно се намира.
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• имам ELM 1.5 версия и не работи. А в сайта пише, че. Идеи? Онзи резистор R2 не съществува

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          имам ELM 1.5 версия и не работи. А в сайта пише, че. Идеи? Онзи резистор R2 не съществува
          Реално на теория трябва да намериш резистора, който е 120 ома.. мисля , че е само един.
          (При мен беше само 1 -121 ома) - обаче не знам, дали не трябва да направиш и другите стъпки - аз махнах резистора и спря да работи кабела

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            При версия 1.4 го няма проблема и си правиш всичко спокойно.Имам такъв,само дето по-трудно се намира.
            Намира се даже много лесно, но с доставката излиза 25€+
            https://www.ebay.it/itm/MULTIECUSCAN...EDxUIDncbaP1Tg
            Но повечето искат да си вземат за 4 лева от OLX и да са в джаза (тарикатчета)
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
              Намира се даже много лесно, но с доставката излиза 25€+
              https://www.ebay.it/itm/MULTIECUSCAN...EDxUIDncbaP1Tg
              Но повечето искат да си вземат за 4 лева от OLX и да са в джаза (тарикатчета)
              Вече може да е "плъзнал"...но си спомням,когато говорихме с теб,че една седмица дебнех в Ибей,понеже нямаше доставка до мен и по принцип бяха малко отговарящите на описанието....пише версия 1.4, а като разгледаш снимките то друго....от тая гледна точка .
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
              X