Известие

Collapse
No announcement yet.

Катализатор и Евро съюза...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ха-ха Василий обясни основен еволюционен принцип бравос!

BTW абсолютно е прав де
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
      Ми на мен като ми мериха газовете онзи ден ме накараха да я държа на 2200 оборота
      Защо ??? Газовете се измерват на празен ход т. е 600-1000 об. / мин в зависимост от двигателя и колата
      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
        Ми на мен като ми мериха газовете онзи ден ме накараха да я държа на 2200 оборота
        Защо ??? Газовете се измерват на празен ход т. е 600-1000 об. / мин в зависимост от двигателя и колата
        Аз мисля, че се мерят и на празен ход и при определени обороти
        Защото може да се получи така, че на ниски да си ОК, а на високи да обогатява и да пак да замърсяваш
        Или обратното
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
          Първоначално публикувано от kris11
          Аз мисля, че се мерят и на празен ход и при определени обороти
          Защото може да се получи така, че на ниски да си ОК, а на високи да обогатява и да пак да замърсяваш
          Или обратното
          Да мерят се на празен ход и при определени обороти - имам една разпечатка на моята от Италия - мерена е напразен ход и на по високи обороти(забравих колко) може да извадя разпечатката да я видим
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

3000

Васка, утре вечер съм у Сф. ще ти звънна, а на другият ден !
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Working...
            X