Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако може някой да ми помогне (спортен филтър)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=lubo_red;615877]
    Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
    Да ама идеята е отгоре. )) Иначе трябва да се сваля кората после пак да се закача, а и канал ..., за да използвам някъде такъв ще трябва да си го платя
    Отгоре е невъзможно да я свалиш и да излезне
    За 5 мин я вадя отгоре. Че и резонаторната вадя! Тези кутии са скупи. Грешно е да се чупят.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ползата от този филтър

Колеги, да попитам.
      Запознат съм с идеята за спортния филтър,
      студения въздух и тн.

Интересно ми е да попитам чисто практически,
      след смяната на конвенционалния филтър със спортен такъв, каква промяна има и дали тя е чувствителна ?

Така ще си отговоря на въпроса,
      защо да сложа спортен или да не слагам спортен филтър.

Comment

[QUOTE=oem;616094]
        Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение

За 5 мин я вадя отгоре. Че и резонаторната вадя! Тези кутии са скупи. Грешно е да се чупят.
        какво махаш та да излезне отгоре,аз филтъра едвам го промушвам да излезе отгоре
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
          Интересно ми е да попитам чисто практически,
          след смяната на конвенционалния филтър със спортен такъв, каква промяна има и дали тя е чувствителна ?
          Има промяна в динамиката, но едва осезаема, ефекта е повече теоретичен, двг почва да диша малко по добре, ако не ползваш кутията и звука се променя леко....

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

[QUOTE=lubo_red;616160]
          Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          какво махаш та да излезне отгоре,аз филтъра едвам го промушвам да излезе отгоре
          И аз съм учуден за ваденето отгоре, не че не става, но 5 мин са малко по мое мнение за вадене отгоре, доста неща трябва да се махнат, че и резонаторната да излезе.......айде 5 мин за отдолу мога да се съглася.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
          X